Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 June 2015

Idris Ahmad Tersalah Sound

Bhai/DeeDee semua...

Kalo ader sesapa yang rapat ngan Idris Ahmad nih... Tolong bagitau dier yang kenyataan dier nih dah tersalah sound la... Idris Ahmad tersalah sound la..... Patut dier sound nih masa kat Muktamar PAS itu hari....  Masa si Mokhtar Senik tue buat usul bodoh lagi bangang tue.... Baru la betul... Tapi masa tue Idris Ahmad nih takder berfikir lagi kesan dari tindakan Mokhtar Senik tue...

La nih biler dah sedar dari mabuk pil kuda Hadi Awang... Baru la kelam kabut nak sound supaya janga keruhkan lagi suasana... Hahaha... Bodoh ker aper mamat nih... hahaha... Patut dier pi sound jer Mokhtar Senik.... Tapi yer la... Idris Ahmad nih tak berani pon nak sound Ulama besar Pahang iaitu Mokhtar Senik.... Hahaha

Simpan jer la prihatin lu tue Idris Ahmad ooi....  Ini meati pasai kes nak jaga tembolok nih... Hahaha.. Takut ader yang miss soru ka??? Hahaha


3 comments:

  1. Teruk sungguh kelaku ulamak PAS masa nih....macam mana nak respek. Sendiri buat keputusan sendiri kelam kabut. Apa punya turrrr..

    ReplyDelete
  2. Si Derih tu mana berani nak sound Tar Senuk, kan Tar Senuk mantan Al Maunah. Kalau silap, mau ditembaknya dengan senapang gajah.

    ReplyDelete
  3. Dituntut > Pas dalam kerajaan Negeri Pulau Pinang mesti letak jawatan dulu demi menjaga maruah Ulama dan Muktamar.Kata dah putus tapi masih nak kerja dengan DAP. Kan DAP nak ganti puak tu dengan Melayu lain. Tuan Haji kalau dah putus LETAK JE LAH JAWATAN tak kan masih terkinja-kinja kata masih belum muktamad.

    Saya memilih untuk mendengar dan patuh kepada Muktamar jadi lepas lah jawatan tu dalam mencari Redha Allah. Di mulakan dengan jawatan di Pulau Pinang dulu. Pernah dengar ke UMNO Perak lantik ahli majlis dari PKR atau DAP atau PAS. Tak ada kan kerana tiada hubungan. Jadi begitu lah di Pulau Pinang bila tiada hubungan wajar pulang balik apa yg diberi. Bagi lah peluang Melayu lain yg isi jawatan tu.

    Kita mesti jaga maruah ulama, kita mesti pilih ulama dari ringgit dan kita mencari Redha Allah tidak bersekongkol dgn DAP.


    Patuhi Muktamar dan dengar usul Dewan Ulama

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja