Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 February 2015

Dua Dalam Satu

Bhai/DeeDee semua...

Satu ...

Memang Mahfuz Omar sudah kena kencing... Bukannyer Mahfuz Omar kenal suara Sirul Azhar tue... Nombor tepon boleh clone la... Bukan susah mana pon....  Bukan stakat clone... Nak redirect ke nombor lain tanpa sesiapa tahu pon boleh... Malah nak sekat callerID dari keluar pon boleh... Hahahaha.... Sebab tue la gua malas nak cover citer pendedahan Sirul Azhar dan "kununnyer" sidang teleconference dier... Hahaha... Sebab dah boleh agak dah yang Mahfuz Omar kena kencing... Hahahaah

Dua ...

"Kununnyer" nama Anwar Ibrahim ditawarkan nak jadi TPM oleh Najib Razak ... Hahaha... Yang best tue Muhyiddin Yassin tak pulak tau agenda tue.... Hahaha... Ini ader agenda la sebenarnya... Agenda nak bakar line... Agenda nak nganjing .... Sajer naj dajaikan Muhyiddin Yassin... Sajer nak lagakan Muhyiddin Yassin dengan Najib Razak... Hahahah... Tue yang bengang giler Muhyiddin Yassin.... Hahaha ... Agaknyer tue la sebab Mahathir Mohamed hangin tue... Hahaha

Lawak siot la... Hahahha


2 comments:

  1. saja nak rioh nak buat ramai
    sudah duk dalam sangkar apa lagi mau cakap
    lainla kalau australia tu negara yang bermusuh dengan Msia
    burung kakak tua apa dia boleh cakap kalau tak ikut kata orang yang ajar dia
    kawan dia ajilah relek aja tak belah pun macam tau tau aja
    tadak apa pun yang nak dirisau. relek
    utk ni kan lincah orangnya

    ReplyDelete
  2. Tapi aku masih rasa pelik sampai hari ni kenapa 2 orang ni pi bunuh Atlantuya padahal mereka tak kenal pun minah tu?

    Roti Najib (Roti Tanpa Telor)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja