Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 February 2015

Saya Ingin Tegaskan

Kah Kah Kah

Saya ingin tegaskan sekali lagi. Suka sayalah mahu hadir atau tidak. Jangan memaksa saya. Ingat, saya "Naib Ketua Ulama Dunia". Maqam saya tinggi. Mursyidul Am pun tidak dapat pegang "title" saya. Jadi tolonglah. Urusan diluar lagi mustahak untuk saya kendalikan.

Kah Kah Kah.

Bukankah saya sudah katakan bahawa saya mewakilkan Muhamad Sabu untuk urusan mesyuarat yang tidak penting ini. PAS mampu bergerak sendirian. Pendirian saya adalah pendirian parti. Kata-kata saya adalah muktamad. Ahli Parti perlu "wala'" .

Kah Kah Kah.


UPDATE : ikut suka sayalah mahu hadir atau tidak.


Kah Kah Kah.

Pok Dee
Tanjung Jara, Dungun
Terengganu

2 comments:

  1. Ana pulak nak tegaskan kat sinin bhw ana nih sdang sebuk jap gi nak fly keLONDON
    Tahu tak aper, POUND sterling dgn ringgit bg Ana mcm KACANG jer sbb komisyen Ana bnyk
    Soal DUIT, selagi umno memerintah, KOMISYEN songlap yg juta2 tu tak perlu kena AUDIT

    Kabel level anak Ayam Ana jer dah SENANG2 pakai 7series dpt ESOS bagai hahaha..
    Itu baru sikit, sikit yg baru korang NAMPAK!?
    Tengok tu Chaiman shbt Ana punya pejabat sgt MEWAH w.pon suratkhabar tak laku dijual, sbb kita sebijik nak tiru cara songlap umno biar LINGKOP asal bergaya sprt Kedah & Trengganu!

    Sbb tu ajenda kerjasama HUDUD dgn umno wajib diteruskan, biar umno Melayu Islam terus kekal berkuasa selama lamanya, sbb..

    Klu RKYAT melalui pakatan rkyat dpt KUASA, habislah smua kena AUDIT trmasuk derma2 TIN MILO dan derma KOPIAH buruk..komisyen pilkuda bagai, mampos MAMPOSS!

    Dgn umno Ana tak perlu INTEGRITY TRANSPERENY & MERIT, dan tak perlu AUDIT yg telus
    Kita pakai AUDIT cap Ayam jer senang kawtim..sbb tu walaq BENDOL bebal, IQ metot dan yg BAHALOL shj yg digalakkan mnjd jamaah haraki ini..krn dgn tag-line MELAYU Islam sudah cukup mudah utk mengAPI2kan semangat siBAHALLOL2 ini hingga TAK sedarkan diri!

    Mrk yg bahallol tu gerenti WALAQ punya
    Bukankah Ana nih sbnr2 ularrrrrmak...opss! ulamak pewaris nabi?
    kah kah kah!!!

    ReplyDelete
  2. pok dee mengada-adakan cerita nih...

    gagal mewarisi gaya penulisan c++ sekarang nak jadik tukang ramal la pulak...

    nampak gaya kalau terus-terusan begini alamat blog c++ nih bakal nak kena tapau tak lama lagik...

    c++ sila ambil perhatian...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja