Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 February 2015

Belasungkawa

Bhai Nik Aziz...

Sesungguhnya Allah Taala memuliakan lu...  Sesungguhnya Allah Taala menyayangi lu.... DiambilNYA lu pada hari Jumaat... Moga lu damai disana... Gua plak nanti akan menyusul jugak biler sampai masanya... Takkan boleh ditangguh....

Usaha mu InsyaAllah ramai yang akan sambung... Ramai yang akan pastikan Islam bukan setakan menjadi Ad-Deen di Malaysia tapi lebih dari itu...

Berehatlah disana ... Moga rahmat dan ehsan Allah Taala sentiasa dengan lu... Berehatlah....

Salam dari gua sekeluarga dan group blog C++

Berehatlah...

Innalillahiwainnailaihiraajiuun.......


3 comments:

  1. 1. إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
    2. Takziah kepada keluarga Allahyarham TGNA.

    Wassalam
    solidics

    ReplyDelete
  2. takut apa la pulak habuan kita nanti
    mati dalam kedaan apa
    jangan lah mati dalam keadaan kita sombong dengan ayat ayat Allah
    ada insaf atau selalu pi restoran insaf
    selalu kita doa agar faqeh dalam agama tapi bahasa Al Quran duk tak paham paham sampai la ni macam mana nak faham tak mau belajar
    kesian diri kita
    apa nak jadi kita ni

    ReplyDelete
  3. rocky the great grown unused dick says: aaarrrgggggggghhhhh..wa jeles! wa jeles! wa jeles! TG mati dalam husnul khotimah; banyak manusia redho (kecuali Brahem Ali & Zainuddin Maedin).. aaarrrgggggghhh!!! bestnya bestnya mati dalam pangkuan orang2 tersayang.. tenanglah wahao Tok Guru.. tak de siapa nak kencing atas kubor Tok Guru; kalo ade, wa sula jubo orang itu lebey terok dari jubo Saipol

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja