Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 February 2015

Saya Bukan Rasis

Kah Kah Kah.

Sayu sungguh hati ini bila mendengar luahan hati Kazim Elias. "Saya Difitnah" dan "Saya Bukan Rasis". Itulah kerana pulut udang, perut merasa kenyang. Kerana mulut, badan menjadi mangsa. Nasiblah. Cakap siang pandang-pandang, cakap malam bisik-bisik.

Kah Kah Kah.

Tahun lepas kalau tidak silap Kazim Elias ada beritahu bahawa dia diugut bunuh. Kini apa pula alasan dia. Nampak sama macam artis. Kalau tidak ader skandal atau isu, nanti kurang masuk akhbar / media. 

Kah Kah Kah.

Selepas ini apa agaknya isu yang akan naikkan rating dalam akhbar / media berkenaan dengan Kazim Elias ini. Ada orang kata dia "Ulama". Tinggi betul keilmuan dia. Hebat.


# Kazim Elias ini serupa dengan Zulkifli Nordin dan Ibrahim Ali selalu komen dan bercakap tak tengok kiri kanan. Mereka ini ingat kaum lain bukan rakyat Malaysiakah? Akal letak di punggung. 

Pok Dee
Tanjung Jara, Dungun
Terengganu

3 comments:

  1. rocky the great brown unused dick says: Hassan ali berahem ali sohaimi shahadan azeez raheem mane? mane?

    ReplyDelete
  2. puak tu jenis tak sedar diri jugak
    awas saudara saudara ku berpakat dalam beringat

    ReplyDelete
  3. ada rakyat negara ni dah mula nak tunjuk besar kepala
    tak penting bahasa kebangsaan negara ni yang penting hidup
    lain macam aja bunyinya
    pakat pakat jugak mesti beringat

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja