Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 February 2015

Bebal Lagi Bodoh PKR Nih

Bhai/DeeDee semua...

Inilah perangai PKR yang bebal lagi bodoh.... Nak buat kerja takder pikir efek dan kesan lanjut dari kerjabuat tue.... Bangang.... Samer bangang cam geng sarban kat dalam PAS ..... Ader akai takmo guna..... Bangang tul lar...

Nanti kalu SKMM dah ketatkan penggunaan Internet sebab kerja bodoh PKR nak "bom" akaun Twitter KPN..... saper yang susah.... semua orang lagi susah.... bodoh

Bukan ader akai nak pikir kesan tindakan diorang nih.... Bongok betul lar....

Nanti tak pasai-pasai Akta Telekomunikasi dan Multimedia akan diketatkan.... semua nanti jadi payah.. nak tulis blog tabley... nak layan fb dan twitter tabley... Bodoh punya Rafizi... Cukup la tue nak ampu dan bodek pimpinan... cukup la...... banyak lagi kerja lain yang lebeyy berfaedah boleh dibuat.... macam dedahkan penipuan pasaraya besar ker???... itu lagi bagoosh..

Bangang tul lar....


6 comments:

  1. bagi gua itu ada baiknya bro.. dr lu yg label kan dia bodoh.. tapi lu tak buat apa2 pun kat hadi awang.. setakat berkokok dalam blog sendiri umpama ayam dayus lah lu hahahhaa

    ReplyDelete
  2. hahaha!admin dah kena tiuu dah.pi la berkokok sikit kat pak tua,biaq dia sedaq hari dah siang.

    ReplyDelete
  3. skali skala kena berkokok bro...!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Aku rasa yang bangang tu ialah Tuan Admin.
    Sebab kat situ ialah sindiran kepada IGP yang lebih "cendurung" terhadap twitter orang lain berbanding laporan formal yang lain maksudnya tindakan dia lebih cepat terhadap twitter orang lain.

    Aku rasa Tuan Admin ni jenis lurus bendul macam ex-gf aku, tak paham apa itu Mocking. And yes aku mempunyai banyak masalah dengan ex aku tu untuk selesaikan satu2 isu, and for long term corrective action, aku "jadikan dia "ex". heheh

    ReplyDelete
  5. admin cipan ni mana nak ngaku salah... hehehe silap2 dia filter komen aku ni... admin cipan lupa kut kisah harunsani dulu punya laman web mufti perak... skali kena flood makian terus tutup website dia... admin cipan masih era mesin taip lagi...

    ReplyDelete
  6. masak la ko cipan kali ni kena serang dek macai2 PKR. Skang macai2 Geng Ganu Hadi Awang awangan relek jap sbb ada org lain serang ko....hahahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja