Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 February 2015

Juara Maharaja Lawak Mega - Hadi Awang

Kah Kah Kah.

Saya sudah kehabisan ayat untuk menggambarkan feel Hadi Awang. Di penghujung senja politik, Hadi Awang nampaknya semakin beeperangai pelik. Adakah ini tanda-tanda dia semakin nyanyuk?

Kah Kah Kah.


Ada gaya nampaknya Hadi Awang sebagai Juara Maharaja Lawak. Kah Kah Kah.


Pok Dee,
Tanjung Jara, Dungun
Terengganu.

2 comments:

  1. Setuju 100% kat Admin, memang lawak sungguh. Nak jadi pemimpinn ikut suka dia aje. Rakyat mahukan pemimpin yg memperjuangkan kepentingan dan nasib rakyat bukan kepentingan pemimpin. ISA - Ikut Suka Aku..................ada juga pemimpin jenis macam ni.

    abuamir

    ReplyDelete
  2. Sekor lagi blogger PKR meraung macam giler talak...kalau ada telor! Tendang jer lah PAS dari PR!! Dah lebih setahun kau orang PKR ni meroyan..lebih2 lagi selepas kantoi dengan Langkah Kajang!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja