Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 February 2015

Hebat MB Negeri Sembilan

Bhai/DeeDee semua

Hahaha... Sejak biler Mohamed Hasan dilantik menjadi jurucakap Majlis Keselamatan Negara (MKN) nih... Gua takder dengar pengumuman pon sebelum nih... Aper dah jadi ngan Setiausaha MKN... Dah kojol ka?



Hahaha... Kalu tabrani nak sebut nama pertubuhan tue... Tak payah sembang la.... Kalo betul ader bukti dan fakta... Publish ja... Boleh la rakyat semua dok pantau... Sembang deras ja buat apa.... Nih buat kiter tertanya-tanya... Dier nak maksudkan pertubuhan Kerajaan Islam Nusantara ka? Atau dier nak maksudkan Hisbut Tahrir ka? Gilos siot.... Haram tabrani nak sebut nama pertubuhan...

Nih mesti mau gempaq ja lebey... Sajer nak tengok respon orang.... Sajer nak mengolah persetujuan... Boleh blah aaa... Kalo betul bahaya.... MKN boleh publishkan amaran kat dalam website dier... Supaya semua orang boleh perati ...

Poodah aaaa...

2 comments:

  1. rocky the great brown unused dick says: ini YEMBI tara sinang dia punya nama yitu papers suda lama tara kasik masok; blakang worang cakap rosma rosma rosma anwa anwa anwa major zaidi major zaidi kiki cdm25 juga.. sikijam mao cakap sikit punya hal kasik worang tao dia ada bikin kerja la deyy.. balakang slalu kawtim sama tokey2 bezar punya

    ReplyDelete
  2. Polis xdapat kesan, mamat sorang boleh kesan sampai terang hutan balak dikerjakannya...... Rupanya dia terjumpa semasa tebang balak dlm hutan......

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja