Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 February 2015

Najíb Razak Mengalirkan Air Mata

Bhai/DeeDee semua...

Tadi gua sempat tengok di TV masa Najib Razak umumkan Nik Aziz sudah meninggal dunia... Waktu event kat YPC tue la.... Gua dapat lihat Najib Razak mengalirkan air mata... Basah pipi Najib Razak masa tue... Menitis bhai... Menitis...

Sungguh gua dapat lihat... Kalo ader sesapa yang sempat record video tue... Mesti dapat lihat... Cuba sesapa semak balik video tue.. Tolong aaaa.... Bukan senang nak tengok Najib Razak mengalirkan air mata... Kalo ader sesapa yang ader dapat record tue... Tolong aaa update kat YouTube..  Agaknyer macam mana Mahathir Mohamed masa dapat berita tue.. Aper perasaan dier aaa.. Ader tak dier mengalirkan air mata? Leks aaa... Kawan kiter kenang... Musuh pon kiter kenang.... 

Salut buat Najib Razak.... Salut gak buat Nik Aziz... Pada gua dua-dua layak dapat title "Negarawan".. Dan seperti yang Yusmadi Yussuf ader sebut tadi kat Astro Awani.. Patut Kerajaan Malaysia anugerahkan gelaran "Tun" kepada Almarhum Nik Aziz..

By the way.... Lama lagi nampaknyer hidup Mahathir Mohamed... Panjang umur dia... 

4 comments:

  1. Banyak UMNO fitnah dia sehingga ka akhir hayat.Jawap lah di depan ALLAH SWT

    ReplyDelete
  2. masa dengar lain orang yang mati tak tau la pulak macam mana rasanya
    masa obapak tengok kematian osama dulu lagi dasyat reaksinya
    manusia dan hatinya

    ReplyDelete
  3. lu gua mak lu bini gua

    ReplyDelete
  4. yang aniaya TGNA is double tun di zaman pemerintahan double tun..zaman pak lah dah kendur sikit..najib zaman politik baru..bukan jenis aniaya orang..

    sampai sekarang aku tak jumpa komentar double tun berkenaan kematian TGNA..dendam kesumat sungguh aihhh...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja