Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 February 2015

Ini "Open Secret" Lah Tuan KPN

Tuan KPN...

Aper yang MalaysiaKini laporkan tue memang "Open Secret" .... Memang ramai pegawai PDRM yang suarakan benda nih... Malah cukup ramai pegawai kat Jabatan "E" Bukit Aman yang sembang isu nih... Cuma yer la... Takkan nak habaq mai nama.... Nanti tak pasai-pasai kena pancung dek orang atasan....

Biasa lar... Mana boleh sembang benda bodoh yang Menteri buat... Karang tak pasai kena tindakan dengan "akujanji" .... Hampeh aaaa...

So.... Giler aper aaa nak bagi nama pegawai yang tak senang ngan Zahid Hamidi punya kerjabuat nih kepada Tuan KPN... Nanti tak pasai jadi macam Mejar Zaidi... Hahaha ... Aper-aper pon.. Gua nak habaq kat Tuan KPN nih.... "Kitorang" sumer tak respek aaa sama itu Zahid Hamidi la.... Dier cuma level machai ja... Hahaha

Jadik... Tolong aaa jangan jadi Machai Menteri la.... Buat ja kerja hakiki... Jangan layan sangat karenah politik nih... Anggota perlu partisan... Perlu bebas tanpa kongkongan ahli politik... Tuan KPN patut tumpukan kepada tugasan hakiki ja... Harap maklum....

By the way... Gua tetap respek sama Tuan KPN pasai dulu pernah ader dapat latihan bawah Tuan..


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja