Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 February 2015

Minda Kreatif : Dahir Insaat & Charleen

Siri Minda kreatif minggu ini sekadar ingin memperkenalkan sistem peperangan masa depan iaitu sistem "Drone" dan sistem "Fire and Forget". Peralatan ini sudah lama ada dan tidak mustahil ianya diperkembangkan dalam masa yang terdekat.

Persoalannya. 

Bilakah ATM Malaysia akan membangunkan sistem seperti ini? Apakah STRIDE mempunyai perancangan sebegini?

Untuk pengetahuan anda, khabarnya Tuan C++ dan beberapa "kroni" nya sedang membangunkan sistem sebegini sejak 3 tahun kebelakangan ini menggunakan senjata berkaliber 7.62 mm di sebuah lokasi milik persendirian tidak jauh dari Gemas.

Group Admin
CipanTapirTenuk.Blogspot





2 comments:

  1. orang lain heboh pasai rekaan terkini kita pulak disini heboh pasai masalah terkini
    lotup dan lupa ok jugak kut

    ReplyDelete
  2. Ingatkan treler tu bawa hasil ternakan lembu tadi, ha ha ha ha ha....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja