Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 April 2018

Hahaha ... Gua Gelak Jer

Bhai/DeeDee semua ....

Ader dua citer nih yang buat gua gelak besar...... Hahaha.... 

Pertamanya ..... 

Gua gelak jer biler baca kenyataan nih.... Hahaha .... Kesian dier nih.... Takder mandat.... DAP pon kotak katikkan dier.... Hahaha .... Mana mau letak muka ... Mana mau nyorok muka.... Hahaha.... Kan sudah kena main.... Aziz Bari nih kan ahli DAP ... So kena la dengar cakap Tokong ... Kena la dapat mandat dari Tokong dulu..., hahaha


Keduanya ....

Azmin Ali pon tak payah la kutuk-kutuk BN sangat... Sebab dier pon samer macam perangai UMNO /BN yang time ni kah nak hulur bantuan ... Nak hulur sumbangan ..., nak tulur peruntukan .... Hahahaha.... Semua berlakon baik nak dapat nama... Nak dapat undi.... Tak payah sembang la... Hahahaha

Sebijik sebuntat ja PKR, DAP ngan perangai UMNO ...... Hahaha ....

Kesian lah kat rakyat... Kesianlah..... Hahahaha


BRAND HP tue.... "Hangpa Punya" ..... Hahaha


6 comments:

  1. Apa yang kau merepek ni. Inilah POLITIK, kalau nak berbicara politik, anda kena tahu POLITIK...Ulama PAS pun makan dedak...

    ReplyDelete
  2. Tau sesangat siazmin tupun dari dna dia sama ngan dna ubn gak jd x heran lah....!hahaha....

    ReplyDelete
  3. Agensi lu tak spy Jho Low ke? Apasal tak ada berita walaupun Jho Low mengamuk Equanimity kena rampas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agensi kepala hotak. Temberang admin ni sj. Dia bukan ada apa pun

      Delete
  4. ckp kosong agensi kepala bapak kau nie..

    ReplyDelete
  5. Ini semua strategi dap utk elakkan dituduh dap nak jawatan mb di Perak, umno ni main perkauman. Semua kerosakan negara ni salah dap?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja