Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2018

Maaflah ... Kami Memang Tak Hormat

Bhai/DeeDee semua....

Maaflah.... Kami memang tak hormat orang sombong.... Itu ja nak habaq...

Tambah lagi keturunan orang sombong nih la yang dulu jual Temasek kepada British ... Bukan rakyat jelata yang jual Temasek tu .... Kalu nak jual tanah yang ada sekamgkang kera tue kepada China Merah Komunis... Silakan jual... Opps.. Lupa... Dah memang jual pun.... Nanti jangan la satu hari dalam buku sejarah ader yang menangis kesal tanah terjual ker China Merah....

Pulak tu... Bukan keturunan yang sah .... Bukan bloodlines pun .... Melainkan dilantik oleh British ja.... Lagi mau sembang deras.... 

Tak payah la sembang kata kalu tak hormat ni serupa macam haiwan...... Suruh rakyat hormat dier tapi dier sendiri tarak hormat sama rakyat..... Huhu

Ada paham ka???

3 comments:

  1. Kisah ini, ada kaitan dengan babi di bukit sirin itukah?

    ReplyDelete
  2. Kan sudah kena tibai!!
    Seronok baca!!
    Kahkahkah!!

    ReplyDelete
  3. dia mati sok jadi tanah gak.... kebal ke sok kat dalam sana???
    vvip tak kena soal ke??? ada laluan khas ke kat sirat sok???
    bercakap macam dia tuhan plak....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja