Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 April 2018

Rizalman Kopi Ice Ke Rizalman Rogol?

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha..... Nama Rizalman ni cukup glamer.... La ni ader sorang nama Rizalman yang mungkin layak jadi duta Kopi ICE ..... Kopi Syabu.... Hahahaha..... Tak sangka la wei... Nak layan kopi bukan kat kopitiam..... Tapi pi layan kat Kelab Malam... kelab Karakoke.... Hahahaha

Setahu gua... Kat tempat camtu memang ader air yang warnanya itam macam kopi... Tapi banyak guih dan buihnya lama baru ilang..... hahahaha.... Kopi spesel wei.... Hahaha

Ini kita citer pasai Rizalman Kopi IICE.... 




Bukan Rizalman Rogol .... Ala yang kerja kat Kedutaan Malaysia di New Zealand itu hari yang entah giler aper terus merogol awek minah saleh.... Siap berak depan rumah awek minak saleh ni dulu sebelum merogol.... Giler betullah....



Suwei betul lar orang nama Rizalman...

Buat malu ja Rizalman yang designer busana mewah tu..... Hahahaha.... Dier tak terbabit tau....

3 comments:

  1. Kahkahkah!
    Kahkahkah!

    Dol, boleh ketawa terberak2 baca posting lu ni.

    Kahkahkah!

    ReplyDelete
  2. Maka aku pun teringat tok wan aku. Seorang yg berpangkat besar,western graduate. Klu ada guest mai rumah,tok aku bancuh kopi o dkt guest tu,tok wan aku pula 'boh' stout. Warna sama hitam. Guest tu mati mati ingat tok wan pun minum kopi o..KahKahKah..

    ReplyDelete
  3. Najmudding guaner pulok? Kes besor lagi dari dadoh dan berok.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1