Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 April 2018

Keputusan 1 : 0

Bhai/DeeDee semua....

Hahahaha.... Itulah orang kata.... Kalu nakkan perubahan... Kena buat secara berjemaah... Kena buat beramai-ramai.... Samer macam kalo nak humbankan UMNO/BN .... Semua orang kena turun... majikan kena bagi cuti.... Kita semua kasi UMNO/BN hilang kuasa pemerintahan Malaysia.... Kita bagi depa kalah besar....

Kita takder lagi peluang macam nie.... Kita kena buat perubahan... Kita kena buat tindakan... Parti spoiler pon kita kasik hilang wang pertaruhan.....

Inikalilah....



P/S : Ngundi kat mana?


8 comments:

  1. aku nak undi tontowi tpi dia lari la plak...keciwanya aku..hahaha...

    ReplyDelete
  2. ayoh kita rembat bn kasi tesungkur kaw2 .ini la masa lain kali x tau

    ReplyDelete
  3. Maaf saya masih tidak percayakan bani melayu walau pun sedang marah. melayu tua kat kampung masih lagi jiwa mereka terhutang dengan BR1M, seolah BR1M tu Najib yang berikan dari koceknya.

    1MDB, DoJ, Jho Low apa yang tahu dan faham?

    ReplyDelete
  4. humban jho low dan balaci dayuznya mo1

    ReplyDelete
  5. Sukati org la nak ngundi kat mana

    ReplyDelete
  6. Penduduk Indera Mahkota berpeluang menonton filem German secara percuma. Dengan syarat undi Calon Pas.

    ReplyDelete
  7. Mengundi kat Istanbul....boleh gitu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja