Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 April 2018

Parti Cetak Duit

Bhai/DeeDee semua ...

Marilah join gua.... Sesapa yang join parti gua ni.... Parti Cetak Duit ..... Aper kelas join Parti UMNO ... Parti PAS ... Parti PKR .... Parti DAP .... Parti Warisan ... Parti AMANAH .... Parti MCA ... Parti MIC ... Parti PPP ..... Itu semua tarak kasik untung sama lu orang.... Baik join Parti Cetak Duit.... Takdak duit kita cetak ja..... Apa ada susah.... Parti Cetak Duit @ Parti Chop Duit ....

Nanti kalu parti gua menang... Parti Cetak Duit ... Dan gua dilantik jadi Perdana Menteri ... Gua akan kasik lima keping duit dalam gambar ni setiap seorang yang nak shopping kat Pavilion..... Kalu tak cukup lima keping.... Gua kasik up lagi jadi seploh keping..... CASH is KING bak kata orang la.....

Hahahaha..... Gua kaya... Gua kaya..... Ader masa nanti gua akan showoff gua punya koleksi Hot Wheels (itu hari ader lelongan jualan kat Sunway Piramid) .... Gua ader stok banyak ni.... Hahaha


1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja