Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 April 2018

Puad ... Puad ....

Bhai/DeeDee semua...

Alhamdulillah.... Gua semakin sembuh.... Demam panas dah berkurangan... Tapi betul seperti yang dijangkakan... Demam panaa gua disebabkan oleh jangkitan pada hati gua yang menyebabkan penhasilan natural insulin tidak berfungsi dengan elok....  Adoilah.... Kena terus kekal layan Apidra dan Toujeo la nampaknya...

Okeh lar.....  Gua nak citer pasai Puad nih... Gua dapat tau mamat Puad Zarkashi nih tak jadi mengamuk ala Jebat pasai... Dier takut ilang semua benefit, dana dan pencen...... Hahahaha.... Takut jugak mamat nih rupanya... Ingatkan berani sangat lar..... Hahahaha.... Sembang tak hinggat dunia itu hari... Hahahaha... Lawak siot....

Hahahaha .... Sebab itu lar gua susah nak respek macai UMNO/BN nih.... Semua level tabley pakai punya.... Hahaha

***** : Sori pasai tak dapat nak up lagi VSR harian ... InsyaAllah kalu sempat esok gua start upload...


4 comments:

  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete
  2. get well soon bro..dgr cite die jd duta kt indonesia pasni..haha..xtau la

    ReplyDelete
  3. semoga Allah kurniakan kesihatan,
    selain insulin, permakanan juga perlu dijaga...

    klu tahan pahit, akar temulawak & hempedu bumi boleh bantu reduce blood sugar level, in sha Allah

    geng2 UMNO dah mcm boss mereka
    gebang mcm halilintar, tapi nyorok bila dicabar...

    haisshhh......

    ReplyDelete
  4. boleh pcaya dengan syarat dia join PH la gagaga.. truih jadi suci murni.. serupa madey.. gagaga

    Labu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja