Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 April 2018

Mana Hilang Tiga Orang Ini?

Bhai/DeeDee semua....

Rasanya dah seminggu lebih dah Parlimen dibubarkan.... tapi ... kelibat tiga orang makhluk Allah ni masih tak mandang... masih tak nampak... pelik aaaa... Tak nampak langsung batang hidung Hassan Ali, Nasaruddin Mat Isa dan Zulkifli Nordin

Biasanya depa la yang paling kalut sekali setiap kali nak PRU... malah biasa depa la kerap keluar TV bagi komen itu ini .... kepoh lebih .... sama macam Ezam Mat Noor ....

Lokman Adam pon dah lama tak keluar TV ... takder komen ka??? Gua tau la Lokman Adam tengah nak kumpul modal sekarang ni...  gua ader borak ngan ahli keluarga dier baru-baru ni.... Hahaha... dier nak jual satu bisnes dier pada harga RM1.5 juta.... huhuhu...

Oh yer... Hassan Ali takmo bertanding ka kat Gombak Setia??? Zulkifli Nordin takmo bertanding ka kat Shah Alam??... Nasaruddin Mat Isa takmo bertanding kat Bachok ka??? Hahaha....

Gua rasa Zulkifli Nordin takmo nak bertanding kat Shah Alam pasai kali ni dier tak dapat konpiden 110% .... lagi pon duit deposit PRU yang dier pinjam dari Puan Ainon (PTS Media) sampai la nih pon dier belum bayar pon... huhuhu...

Hahahaha

1 comment:

  1. Demer tu maleh nak keluwo nunjuk muke yop, udah jadi bangke busuknya mengaum...kah kah kah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja