Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 April 2018

Jho Lo Tu Kaum Kerabat Najib Razak

Bhai/DeeDee semua....

Kawan baik Riza Aziz semenjak dari kecik adalah Jho Low .... Jadi Jho Low tu dah dianggap sebagai kaum kerabat Najib Razak lah..., sebab itulah Najib Razak sangat sayang kepada Jho Low ... Malah PDRM pun segan nak kacau rakan sepermainan Riza Aziz nih.... Hahahaha

Lu orang jangan mimpi lah nak usik Jho Low si tembam nih...

Nanti tak pasai-pasai maut ditangan Pendekar Bugis tue,.... Hahaha ..... Shafie Apdal ni sebenarnya jeles ... Kurang kasih sayang... Tak macam Jho Low .... Hahahaha


2 comments:

  1. pe cite ni bro? cube lu bagi pencerahan...kalo berani le...
    http://theantimedia.com/palestinian-engineer-killed-mossad-malaysia/

    ReplyDelete
  2. jho low anak susuan najib kot. k.ros ibu susuan..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja