Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 April 2018

Kidon

Bhai/DeeDee semua ...

Kalo ikutkan hati gua takmo nak ulas lanjut berkenaan kes pembunuhan pensyarah warga Palestine bernama Dr Fadi .... tapi pasai ramai sangat yang call dan tanya malah ader yang antar mesej kat gua berkenaan isu ni...

Macam ni la....

Gua suspek insiden ini didalangi oleh Kidon ... Kidon nih adalah salah satu cabang khas dalam Agensi Risikan Israel... ianya sebahagian dari Mossad itu sendiri... tapi Kidon ni dier ader team dan pengarah dier sendiri... Directive diorang biasa tak sama dengan Directive Mossad itu sendiri..

Diorang boleh bertindak tanpa perlu mendapat approval dari Director Mossad...

Teknik dan stategi yang berlaku dalam insiden Dr Fadi nih lebih menonjolkan signature Kidon.... dan bukan satu lagi unit yang dikenali sebagai Metsada ... Cara operasi Metsada agak berbeza... so yang ini lebih kepada Kidon...

Aper-aper pon suspek pembunuhan tu gua rasa belum pun keluar dari Malaysia... masih ader lagi kat sini... sebab kat Malaysia nih ader beberapa "Shell Company @ Dummy Company" yang sebenarnya adalah syarikat yang dikendalikan sepenuhnya oleh Agensi Risikan Israel  .. Kebanyakannya syarikat ini terlibat dengan Teknologi Maklumat, Komunikasi dan Telekomunikasi...

Aper-aper pon... kita bagi chan la kat Cawangan Khas (SB) Malaysia di Jabatan E untuk menyelesaikan siasatan dan memburu suspek....

So... kita bagi laluan....

BTW : Dah berpuluh bertahun dah KL tu jadi lubuk operasi semua Agensi Risikan ternama dunia tanpa lu orang sedar... Hahaha....

Last time gua pernah lepak ngan satu geng ni.. yang gua saspek dari Agensi Risikan Indonesia (BAKIN) ... masa tu gua masih dalam training Krav Maga... huhuhu... tahun sori takleh kasik tau...

hahaha

4 comments:

  1. Wow bro...krav maga? Suspect...eh, respect lu bro.

    ReplyDelete
  2. ah dah lama pung dari dulu lagi masa belum medeka apa nak herang
    kl pusat segala bapak segala bapak haram bejadah ada kat sini
    tm pun boleh jatuh kat puak yang ikut kehendak penjajah
    hamas dimata yahudi n geng di cop pengganas
    tapi lupa yahudi n geng tu sendri adalah bapak pengganas
    tak heran la kalau ada orang yang berani pi serang negara negara kelompok yahudi dengan apa cara sekali pung
    dulu pejuang yang tentang penjajah britis di cop pengganas
    itu la sejarah

    ReplyDelete
  3. Krav maga la sgt

    ReplyDelete
  4. nasib ada wikipedia.... confuse jap dgn terminology bagai di atas....

    bila ketua kerajaan berjiwa kan "Cash is King", bila2 masa negara boleh tergadai....

    syukur malaysia masih aman.....


    haissshh.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1