Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 April 2018

Hospital Veteran Tentera / Polis

Bhai/DeeDee semua....

Gua setuju dengan persoalan yang dibawa oleh PATRIOT ni.... Biler berlaku Land Swap .... Biasanya pihak yang punya projek yang akan untung.... Udahlah dapat tanah yang high value.... Dapat plak bangunan pada kawasan hotspot..... Dan macam-macam lagi benda yang untung....

Patutnya ...  Disetiap hospital negeri (ibu negeri) patut ader satu unit khas untuk veteran ..... Baru lah memudahkan veteran yang ader bertaburan 1 Malaysia ni.... Malah pengurusannya boleh diletakkan dibawah unit medik ATM itu sendiri ... Baru lah betul ... Macam Hospital Tentera di TLDM Lumut tu.... At least still handle Veteran Tentera disitu (al-marhum bapak ex-girlfriend gua dulu pernah dirawat disini)

Ini nak buat hospital veteran... Tapi dikendalikan oleh swasta .... Nampak macam tak kena ja.... Nak kaut untung ler tue.... Ader agenda ka???


2 comments:

  1. Tlg jgn sebut lg pasal abah saya...tq

    ReplyDelete
  2. Bro....sorry i tarik balik....cause you have so many ex....suka lu la bro nak mention pasal your ex....sorry

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja