Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 March 2013

18SX: Ada Apa Dengan 10 Minit

Bhai dan DeeDee sekalian..... Sori aaaa... Artikel ini mempunyai elemen kelucahan... Tapi oleh kerana blog ini bersekongkol dengan "Pusat" Islam.... Maka kelucahan ini tidak dianggap menyalahi undang-undang dan keputusan majlis Agama Islam.... Hahahahaha.

Bhai... Lu tau kan Rais Yatim ader offer kat Pro-Rakyat (PR) tentang kelulusan nak bagi ruang penyiaran manifesto untuk PRU13 sebanyak 10 minit sahaja... Gua cukup tak paham... Kenapa Rais Yatim cuma bagi 10 minit sahaja... Aderkah ini dsebabkan oleh kebiasaan Rais Yatim yang hanya mampu bertahan 10 minit setiap kali pertarungan... Atau ada sebab lain?....

Gua rasa aaaa... Maybe la pasai tak pernah cecah lebih dari 10 minit... Maka jangkamasa banyak tue la yang mampu Rais Yatim tawarkan... Hahaha...

Kalu Rais Yatim mampu bertahan lebih sejam... Mungkin dier akan tawarkan satu jangkamasa yang lebih baik dari 10 minit... Hahaha... Maybe sejam ker... Tapi pasai dier sendiri tak mampu nak lebih dari 10 minit ... Maka tue yang dier cuma boleh bagi peluang sebanyak 10 minit jer.... Haahaha

Yang ini kiter kena tanya kat Rais Yatim sendiri la... Tanya kat dier.. Ada apa dengan 10 minit.... Hahahaha .... Kesian ... Cuma mampu bertahan 10 minit jer....

Hahaha.... Lawak siot.... sampai terinzal gua..... Hahahaha

P/S: Pasai apa akronim PR gua kenalkan sebagai PRO-RAKYAT.... Dan bukannya Pakatan Rakyat.... Semua pasai diorang nih tak reti nak berpakat... Asik nak sabotaj jer sesama sendiri.. Main pijak kapla kengkawan sendiri.. Itu kalu sampai jadi pijak kapla rakyat dan merembat hak rakyat..... Gua akan gelarkan... Penyamun Rakyat..... Hahaha..... Sendiri mau ingat lar... Hahaha

4 comments:

  1. Kalau nak lebih pasti kena tanya robengah kes belakang pintu berapa minit?

    ReplyDelete
  2. Kalau tanya robengah...mesti dia jawab, xde rasa apa2 pun...muahahaha...

    ReplyDelete
  3. hanya 10 minit? tayang website aje ke? :D lol..

    Kerajaan BN hanya mampu menjawab dan menahan serangan PR selama 10 minit saja.. padahal mereka dah gunakan media massa beratus ribu jam.. lol..

    ReplyDelete
  4. najib bini rosmahApril 3, 2013 at 3:11 AM

    fore play pon at least 15 minit,
    10 minit ni budak baru belajar je...
    tu pon takde partner...
    hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja