Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 March 2013

Kantoi Tahap Dewa Kayangan Jalan Duta

Bhai..... Hahaha... gua cukup teruja dengan analisis yang agak cermat dan detail dibuat oleh blogger Yong Suka Kuning nih.... macam mana analisis yang dibuat olehnyer telah membuktikan sesuatu... iaitu macam mana seorang blogger yang dikenali sebagai PapaTulur telah kantoi tahap dewa kayangan Jalan Duta..... hahahaha

Ini bukan PapaGomo ..... Ini Wan Muhammad Azri Bin Wan Deris @ PapaTulur  .... hahahaha
Gua nak grab sikit jer artikel dari blog Yong Suka Kuning nih... harap dier ijinkan... hahaha....

Persoalan yang memusykilkan semua orang dalam Malaysia ini aderlah.....

KALAUPUN SUNGGUH WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS KENA PUKUL, KENAPA PAPAGOMO YANG CEDERA?

Hehehehe.... sila baca selebihnya kat blog Yong Suka Kuning

Orang lain kena pukul.... PapaTulur plak yang terasa sakitnya.... hahaha... ini mesti kena pukulan Silat Nasrulhaq nih.... hahaha... pukulan jarak jauh.... pukulan remote... hahaha... pasai tue la Wan Muhammad Azri Bin Wan Deris yang kena pukul.... tapi PapaTulur plak yang terasa sakitnya sampai berdarah kapla.... hahahaha....

Pelik bin ajaib singh lar...... hahahaha....

Aper-aper pon.... benda macam nih memang dah jadi bahan buat para peguam untuk gunakan masa litigation.... hahaha... nak buat camana... itu lar orang selalu cakap... kalu ader mana-mana kes undang-undang... lebih baik diamkan diri... jangan banyak cakap... nanti tak pasai aper sahaja yang dicakap tue akan jadi bahan yang digunakan di mahkamah.... hahahaha...

Kan sudah kantoi.... lu delete artikel pon sudah takder makner la PapaTulur ooi.... peguam sudah screenshot.... hahahaha.... pulak tue ramai blogger lain pon ader simpan itu screenshot... dan gua dikhabarkan diorang bebila jer takder hal nak jadi saksi kat Mahkamah...

Ini nasihat gua buat lu.... the best way kalu lu nak selamat aderlah dengan mengeluarkan (publish) video penuh kebejatan Anwar Ibrahim dengan segera... itupon kalu lu ader bahan bukti tu... kalu tidak... masak la lu.... tak dapat gua dan kengkawan lain nak tolong.... blogger Azmi APA pon dah tak dapat nak tolong lagi... pasai lu sendiri yang cari pasai.... tunjuk hebat.... kitorang tau la saper bekap lu.... tapi jangan ingat orang yang bekap lu tue plak lari lintang pukang tinggalkan lu sorang diri terkontang-kanting nanti..... hahahaha

5 comments:

  1. Jon..

    Blogger APA(lanc**) pun sket ari amik tugas papatulurless slps papatelorless kantuii big time..

    Dia kan tgh sibuk dgn bangsa[t] dia tu..

    BODO PUNYA MELAYU TAK SEDAR DIRI!!
    (MOSTLY UMNO LA TU!!!)

    Wa rasa dia akan jadik saksi songsang angkut sumpah pastu KENCING!!..

    BBdk UBN gelar SI APA[lanC**&) blogger JIWA-KACAU..

    Bbdk blogger gang fitnah gelar dia org gila talak kejap umno kejap bebas kejap nak duit kejap taknak duit..

    Kuikuikuikui..

    Bro Cpelas-pelas...

    Lu kan chempiang forensiC.. kasi la tlg gang-gang loyar tu carik info.. tapi kalau lihat logic blog papatelur tu.. bnyk sgt dah "expert witness" dan materials litigation terkangkang utk digunakan..

    Taktau la bbdk loyar ni geti tak buat kijer kijer IT Forensic ni..

    Kalau si gomo telurless tu mmg tere bab-bab foreignSEX n fitnah..

    What say u jon??

    ReplyDelete
  2. Tanya sama gomo

    APA sebab goyang

    Nanti jawab gomo

    TULUR dah HILANG...

    Lu sambung bhai...

    ReplyDelete
  3. Blogger APA sekarang dah tak merajuk dgn umngok lagi aku nampak. Kira berjaya jugak dia punya ancaman nak buat expose' kat blog dia tu...dah dapat duit la tu kot? muka muka tebal dan bebal ni blogger umno mmg tak reti serik. Tak ada peribahasa ..once bitten twice shy..nanti kena sekali lagi buat buat la merajuk lagi..geli aku tengok

    ReplyDelete
  4. Apasal komen aku tak keluar? Kena karang balik. Blogger APA aku tgk dah tak merajuk lagi kat UMNGOK . Ancaman expose' dia kira menjadi jugak la ..potong stim betul. APA dah dapat habuan dia kot. Blogger2 jenis bebal dan tebal muka macam ni mmg tak paham peribahasa ..once bitten twice shy..nanti kalau kena sekali lagi buat buat la merajuk lagi..geli aku tengok.

    ReplyDelete
  5. pehh ayat..kantoi tahap dewa kayangan jln duta...khakhakkahkahkahkahkha. terbaekk!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja