Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 March 2013

Stendet La... Mana Nak Ngaku

Bhai.... gua rasanyer dah pernah citer pasai Operasi Hitam... Black-Ops .... dan pernah gak gua storykan skit tentang black-ops nih dalam blog nih.... Saper kata Malaysia tak pernah buat black-ops di negara lain... Hahahaha... tolong skit aaa.... hahahaha....

Cumanyer.... dalam kes Jamalul Kiram nih.... takder masa aaa nak buat special black-ops untuk layan mamat tue.... hahahaha.... buang masa jer..... takder pekdah.... hahahaha

Untuk pengetahuan lu orang.... hahaha... memang pernah Malaysia buat black-ops di beberapa negara.... dan benda macam nih bukan stakat skali dua... tapi lebih dari tue... dari negara yang paling dekat sampailah kepada negara yang paling jauh.... cuma kategori black-ops tue jer yang berbeza.... modus operandi dan taktikal yang cukup berbeza bagi setiap black-ops....

Dan ader banyak agensi yang terlibat dalam black-ops nih.... err... sori... gua takmo nak citer agensi mana.... cukup sekadar untuk pengetahuan lu orang sumer tahu yang sumer black-ops tue dibuat demi untuk memastikan keselamatan dan kestabilan negara Malaysia nih.... itu jer...

Oh yer... lupa nak citer... semalam gua pergi sajer jenjalan kat Padang MPK 2 di Kuantan... jenjalan sengsorang.... tengok ekspo dan pameran Janji Ditepati .... hahahaha.... gua pegi satu booth ATM tue.... ader ditayangkan peralatan ATM....  Ader dua orang askar tue gua tengok dok citer kat bebudak yang datang tentang senjata.... seronok bebudak tue pegang M16.... hahaha.... gua tak layan pon nak pegang M16 tue... dah boring aaa...

Tapi gua terpandang ader satu demo peralatan komunikasi ATM..... hahaha... dan gua cuba pi rapat kat situe... dengar dua orang pegawai ATM berpangkat Leftenan dan Sarjan Mejar dok gebang kat bebudak pasai peralatan komunikasi nih.... Diorang nih dari RSD (Rejimen Semboyan Diraja) .... gua tengok semua senarai peralatan yang dipamerkan.... gua tanya dua pegawai tue.... kelengkapan yang dipamerkan nih tak cukup satu benda la... pegawai tue kata mana ader tak cukup... semua ader....

Gua cakap lagi.... biar betul cukup.... sebab setahu gua ader satu benda takder nih.... Pegawai tue pandang gua semacam jer.... Dier kata... ini semua kelengkapan ATM yang lengkap... awak jangan memandai kata ader yang tak lengkap kat meja nih... muka dier macam marah jer.... hahaha... bebudak yang dok keliling gua tertanya-tanya kat gua... aper benda yang takder.... hahahaha...

Lepas tue... gua sound pegawai tue... gua cakap... memang ader benda yang takder... dan benda tue aderlah  encryption box untuk radiocomm .... errk... tetiba jer muka pegawai tue terkulat-kulat pandang gua... dier cakap... yang itu tabley nak tunjuk aaa..... Hahahaha.... gua terus gelak besar... gua cakap kat dier... itu sebab gua kata yang set display nih tak lengkap.... so jangan la marah dan bising kata dah lengkap.... hahaha...

Pastue... pegawai tue slowly datang kat gua... tanya gua nih saper.... hahaha..... gua cakap.. gua dari XXX ...... terus pegawai tue pandang atas bawah....  hahahaha.... gua gelak jer dan blah dari situ.... yang pasti... bebudak yang syok tengok peralatan komunikasi tue semua tercengang bangang terkejut biler tau ader lagi peralatan yang takder didisplaykan tue.... Hahaha....

Sori aaa... kepada dua pegawai tue... sori aaa pasai kenakan lu orang.... hahahaha... sori.... sori ..... maaf dipinta.... Hahahaha..... jangan mare.....

4 comments:

  1. bhai,

    sos tiram tu x berbaloi kalu gomen nk g setel ngan hntar assassin, buang $ je. dia tu pun dah nak expired, tinggal time je nk jalan. baik tingkatkan risikan, highest alert. buat pre emptive strike ke, b4 dorang wat 2nd round hntar gerila masuk sabah lg.kasi elent of surprise kat depa pulak, biar terencat otak. leceh la battle kat tempat kita, kesian tgk org2 pantai timur sabah jadi pelarian kat tempat sendiri...amacam?

    ReplyDelete
  2. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Gua stuju... memang sepatutnya kiter kena sentiasa alert... semacam game "Red Alert - Command and Conquer" ... takpon macam "Yuri Revenge" ker mender ker...

    Dan pre-emptive strike tu memang kena buat... supaya negara selamat.... kna macam "Counter Strike" ler...

    Hahaha... awat la gua quote games la plak... hahaha

    ReplyDelete
  3. Still he - this Kiram - the 1 among afew others, yg leh expose more kelemahan orang atas Umno yg memimpin negara. Kurengnya sikap patriotisme, those self-claimed protagonists byk silap kawtim dlm menjaga integiti kedaulatan negara. Dia kena bunuh kita semua rugi sebenarnya. Yang untung hanya arrogants at helm. Depa yg salah, gadai negara, orang lain jadi "scapegoat"... sejibik perangai pemuja setan betui depa ni!

    Now they wannabe hero pulak dah, keluar tv sampaikan saguhati untuk mangsa korban? Lagi kutip dana untuk raih simpati? Ni semua lakonan untuk menutup kelemahan mereka dgn menyalahkan orang lain (some in PR) terlibat dlm pencerobohan? Not many wanna buy this crap.

    ReplyDelete
  4. ciss..da boring pegang m16 ye..jelesnya gua dgr hahahaha. gua dpt pegang pun slalunya dlm game pc hahahha..nway..tak brani laaa lwn cs hahahahhaha :P

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja