Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 March 2013

48 Jam Sudah Berlalu

Bhai.... errr.... hehehehe...... mana dier video lucah yang dikatakan dilakonkan oleh Anwar Ibrahim.... Hehehehe... PapaGomo ooi.... mana dier wei.... sudah 48 jam nih..... takkan nak jadi macam Hassan Ali kot.... Hassan Ali sampai la nih dah masuk setahun lebih dah masih tak terbitkan langsung video pengakuan murtad tue.... hahahaha...

Aper nih PapaGomo ooi.... mana dier video tue... publish la cepat.... takkan nak bagi lagi tambahan masa 48 jam..... hahaha.... publish jer la.... lagipon semua orang memang tau lu nih aderlah kaki layan video blue.... video prono.... hahaha... silap-silap video Chua Soi Lek dulu pon lu yang kasi amik gambar.... hahahaha....

Oh yer... kasi publish la gambar video yang bukan hitam putih aaa.... mata gua sakit aaa nak tengok video hitam putih yang macam slalu lu publishkan tue... gambar kabur la... kasi publish la gambar yang jelas skit aaa.... Hahaha.... jangan riso..... kalu lu publish nanti kat blog.... dan orang bising... lu boleh cakap yang itu bukan blog lu.... jangan riso... mahkamah akan percaya punya..... hahaha...

Lagi satu.... jangan lupa aaaa.... letak tarikh dan masa dalam video tue aaa.... nanti orang tak percaya plak..... takkan la amik video nak buat bukti takder tarikh dan masa...... hahaha... susah nanti kalu bawak kes ke mahkamah... dan jangan jugak lupa... publish kan skali nama pelakon yang terlibat... senang skit nanti urusan mahkamah....

Lagi satu... kredit lu kena bagi gak kat penghujung video tue... kredit kepada penaja... kredit kepada pembekal peralatan video... kredit kepada props .. kredit kepada pembantu-pembantu dan crew penerbitan..... nanti boleh la video tue diantar ke Festival Filem Pendek di Cannes ...... hahaha

Wei PapaGomo..... cepat la publish video tue... 48 jam sudah berlalu nih wei..... hahahaha


P/S: Pramugara Terlampau dulu kena tangkap dan bicara serta dijatuhkan hukuman atas penyebaran video seks.... Datuk T dan PapaGomo pulak boleh tarak kena tangkap, bicara dan dijatuhkan hukuman atas penyebaran video seks.... err... hebat betul la PDRM dan Mahkamah Malaysia..... boleh pulak ader beza-beza..... hahahaha

7 comments:

  1. lg satu jangan lupa, poster mesti mau cun, artistik style, senang nak tarik penonton ke pawagam berdekatan. ek, leh tayang pawagam ke? Kalu bn ni, sume beres bos.. kahkahkah

    ReplyDelete
  2. pkol 4 ni bro. hahaha..aku menunggu juga ni.

    ReplyDelete
  3. tak nak tengok, takut hilang selera malam Jumaat...

    COBOL

    ReplyDelete
  4. Papa Gomo dah tukar jadi PAPA KEDANA... hahahaha

    ReplyDelete
  5. Printscreen blog papagomo, kalo boleh save as page.

    Ni public betting kot, kalo buat booking mesti untung.

    ReplyDelete
  6. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... memang poster wayang kena mantop la boh... kalu tak mantop .. camana nak tarik orang pi layan filem... hahaha...

    Bhai Carlos...
    Oh yer ker pukul 4.... takper.. ader berapa jam jer lagi... hahaha.... kiter tengok PapaGomo ader telor ker idak.... hahaha

    Bhai Cobol...
    Hahaha.... ala.. lu bukan tunggu malam Jumaat... siang Jumaat pon kalo boleh jadi... jadi jer... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Papa Kedana masih takper lagi... takut jadi nanti Papa No Eggs... hahahaha

    Bhai YugiMudo...
    Hahaha.... gua letak "tagan" RM2 ... saper mau lawan "tagan" ngan gua.... hahaha....

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA..adehhh korg ni..papa kedana..papa no eggs..khahkhahahahahahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja