Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 March 2013

SPR Akan Bertanding Raja Lawak Astro

Bhai.... Hahaha... gua gelak besar biler baca artikel kat Sinar Harian nih pasai SPR dok canang kononnya ader kumpulan ajaran sesat nak mengganggu perjalanan PRU13.... hahahaha.... lawak siot.... macam la dulu sekitar tahun 2000 ....kes Majlis Fatwa keluarkan statement kononnya ader satu kumpulan ajaran sesat bernama KETUPAT LINUX ..... hahahaha.... dan yang paling lawak tue..... ader ker patut Sistem Operasi LINUX diklasifikasikan sebagai ajaran sesat..... hahahaha

Hahahaha.... nih SPR memandai plak buat citer yang ader satu kumpulan ajaran sesat nak ganggu perjalanan PRU13... hahaha.... lawak siot.... siap katanyer SPR dah dapat maklumat dan ader dokumen yang membuktikan benda nih.... Hahahaa

Hahaha... SPR tak payah la jadi macam PAPATULUR ..... cakap ader bukti video penuh kebejatan Anwar Ibrahim... tapi hampeh... tak publish pon.... hahahaha.... dan jangan gak SPR jadi cam Hassan Ali.... hahaha... samer gak... kata ader bukti video pengakuan murtad.... tapi haram ... takder di publish pon sampai la nih.... hahahaha

Tolong aaa... SPR jangan buat malu diri sendiri.... jangan menjadi bahan lawak aaa... cukup la selama nih orang memang dah tak caya sama SPR,.... jangan tambahkan masalah lagi... cukup seadanya.... hahahaha.....  Errr..... SPR dah dapatkan pandangan dan keputusan dari Majlis Fatwa ker pasai isu kumpulan ajaran sesat nih.... hehehehe... dah difatwakan sebagai sesat ker.... Aper kata JAKIM pasai isu nih.... hahaha....

Lawak siot...... Hahahaha

Gua rasa aaa.... maybe SPR akan bertanding Raja Lawak Astro la lepas nih.... hahaha... ader chan menang kot... hahahaha

3 comments:

  1. SPR sepatutnya menunjukkan PRO mereka. bukannya turut serta jadi CAI. bangang

    ReplyDelete
  2. SPR berganding dgn Majlis Fuckwa utk bertanding dlm Raja Lawak Astro. saya akan undi mereka dgn menggunakan telor gred C!!

    ReplyDelete
  3. Memang boss ketupat Linux dia bawak ajaran sesat guna agama tundukan staff dan juga tibai staff2 perempuan dia sesuka hati..

    Mungkin JAKIM ni jahil pasal OS tak tahu nama ajaran Boss ketupat linux ni dia bubuh nama ketupat linux har har har..

    Moral : Pegawai agama kena buka minda fahami dunia lol

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja