Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 March 2013

Awek Idaman Kalbu Gua

Bhai.... sori aaa... tak update macam selalu.. semua pasai gua punya penat masih tak abis lagie... hahaha... sori aaa... skrang nih... balik rumah jer... tidur awal... lepas Isya' solosai... mata sudah jadi kuyu... banyak ngantuk.... malah banyak kali terlelap kat tepi sejadah jer.... hahaha... pasai maleh nak gerak.... penat oooooo.... tambah lagi arrr... skrang nih panas membahang..... aircond sudah rasa macam takder power... kalu boleh masuk dalam peti ais... lagi best agaknyer la.... hahaha

Sana-sini orang tanya gua pasai isu Sabah... isu Sulu... Isu di Lahad Datu.... jumpa kawan atau jiran ker... semua tanya benda tue.... hahaha.... penat nak layan.... hahaha.... semua citer kena ulang-ulang .... rasa macam dah jadi alat PVR dalam Astro tue..... hahaha

Okeh... gua takmo nak citer pasai politik Malaysia la nih... bukan pasai aper... semua pasai kat Malaysia nih... pemain politik ramai sangat yang tak matang..... tambah lagi pulak semua citer buruk orang itu ini.. tak kira la belah mana.... takder sekor pon nak bawak citer tentang dasar dan hala tuju ekonomi serta keselamatan negara.... semuanya asyik citer buruk orang itu dan buruk orang nih... aper daaa... tambah lagi biler ader blogger yang tak abis-abis main isu kelucahan.... aper nak jadi la....  bodoh betul lar ....

Baik gua layan anime.... Japanese manga...... hahahaha. .... lagi banyak pekdahnyer.... hahahaha..... dan citernyer tetiba semalam gua terjumpa dengan awek idaman kalbu gua..... hahahaha..... gua cukup teruja kalu dapat awek yang muka spesen dalam anime / manga nih..... Kalu la gua dapat awek yang muka camnie.... hahaha.... alangkah bestnyer..... cute dan comel aper.... hahahahaha .... Lu nak tak muka awek tue camner? ..... hehehehe... ini ha dier....


Sebijik macam Japanese anime punya muka..... macam mana dier ubah muka dier dari yang kat bawah nih menjadi sebiji kat atas nih.... hahahaha ... hebat... Oh yer..... dier nih nama samarannya aderlah Venus Angelic .... Gua tak suka muka stendet dier... tapi gua suka muka anime dier tue.... pergh... mata besar.... hahahaa


Aper-aper pon..... selagi mana mengubah muka dengan mekap pada gua takder masalah.... cuma jangan buat plastic surgery jer... yang itu berdosa.... hahaha....  Kalu dapat awek muka cam anime nih ... pastu jalan couple pi mana-mana COSPLAY... mesti gempak kan.... tambah lagi kalu pakai baju SAILORMOON.... hahahaha.... mantop... mesti terjojol bijik mata kipas-susah-mati anime/manga di Malaysia.... hahaha

So..... sila tonton kat bawah nih..... hahahaha .... amacam Prince Of Noob... NaZha Anua... Zack..... lu tak teringin ka dapat awek muka camnie?

11 comments:

  1. hahaha.. ko pn minat awek muka barbie doll...

    ReplyDelete
  2. Bhai... oklah jugak... mengalihkan isu dengan ceter perempuan... ini tidak, dengan ceter jantan miang cuba nak dialihkan isu...

    COBOL

    ReplyDelete
  3. Bhai Carlos dan Bhai COBOL...

    Hahaha... lu orang jangan jeles... hahaha.... baik layan awek anime/manga/hentai dari layan citer Anwar Ibrahim dan Najib Razak.... hahahaha

    Amacam.... okeh dak pilihan gua.... hahaha

    ReplyDelete
  4. LoL bro, aku rasa hanya pedo saja yang akan suka set2 aweks yg cmtu :p

    ReplyDelete
  5. Bhai... make sure hang punya bilik tu sound proof sebab awek Jepun nie... sound effect dia dasat...

    COBOL

    ReplyDelete
  6. hahaha..bhai C++..lu pon layan anime/manga ehh? nice! baru tau hahaha. n pilihan lu si venus ni mmg terbaek. skang ni rasenya..mcm da nak start trend mcm ni bro..siap ada model awek ni..cutting badan..n wajah dia hampir sebijik mcm barbie doll..wakakakaka :D

    p/s:lyn anime xpe. jgn layan hentai sudah hahahaha :P

    ReplyDelete
  7. HAHAHA..

    UNKER C++..

    Masa wa kat shinjuku dulu wa dapat banyak snap pics dgn bbdk anime yg bersepah kat dataran shinjuku tu.. mmg gila babas...

    Bbdk Anime kat shinjuku tu bkn sebarangan kasik toruist amik pics dowang jika takda permission or bayaran..
    Wa mmg lucky arrr dapat bergambar dgn dowang...

    Yg best nyer bbdk Anime ni dtg dari mana kampung or sungai or bukit mcm peminta sedekah pakaiannya.. Pastu singgah kedai 2YEN beli brg-brg mekap n salin pakaian depan orang ramai selmaba badak jer..

    Skirt singkat-singkat yg tak tahan tu..

    WARGHHHHHHHH...

    Camni wa kena carik mana pics tu.. lu punya pasal arrr wa tringat ni unker..

    Arigato Gosaimaz!..

    ReplyDelete
  8. Bro C++

    Terhibur hati baca cerita lain dari yg lain...terbaik.

    ReplyDelete
  9. sikitnye gmbr... tmbh la lagi... heheheh :)

    ReplyDelete
  10. DeeDee Plain83...
    Hahaha... gua pedo... hahaha... lawak aaa...

    Bhai Neutral...
    Hahaha... memang dah jadi trend dah la nih.... cuma yang hentai jer belum ader lagi dier punya COSPLAY... hahaha

    Bhai 13337-x...
    Tue la pasai.... dulu masa gua bercinta ngan awek kerja modelling dulu tue... diorang salin baju selamber jer kat dalam bilik persalinan yang kecik kat belakang pentas... hahaha...

    Bhai Faried...
    Skali-skala kena keluar dari kepompong stendet... boring gak aaa layan politik Malaysia yang cam haram jer la nih.... hahahaha

    ReplyDelete
  11. Bhai Nasrul...

    Hahaha... ala... boleh semak kat Lebai Google... hahaha... berlambak... cuma jangan taip keyword hentai udah la... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja