Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 March 2013

Kalu Bangang, Jangan Cerita Pada Orang Lain

Bhai..... gua dok peratikan satu blogger pencacai nih.... yang nih satu spesis dengan PapaTulur gak....hahaha... spesis tak ngaku blog sendiri.... hahaha.... takper la.... nak buat camana... geng-geng nih sumer tulur sudah dibuang kat Pejabat PKR itu hari.... hahaha... mana ader tinggal tulur lagi... sudah abis pecah... hahahaha


Blogger RBF Online nih.... selalu tulis artikel tahap bangang... pon begitu... pencacai semua respek giler kat dier.... hahaha.... memang lawak la dier nih.... hahaha

Contoh terbaru kebangangan tahap dewa kayangan Jalan Duta si blogger RBFOnline nih .... aderlah biler dier menerbitkan artikel yang kat bawah nih... gua dah snapshot untuk tatapan lu orang.... Hahaha... Punya la bangang... sumber yang dipetik oleh blogger pencacai nih pon dier tak semak.,..... hahaha... aper la punya biol lar.... hahaha



Takper ... nak buat camana... dah memang spesis bangang.... hahaha.. beza nama antara "MOHD RAFIZI BIN RAMLI" dengan "RAFIZI BIN RAMLI" pon dier tak dapat kenalpasti... lagi lawak tu... tarikh lahir pon tak samer .... macam nih ker yang dikatakan bukti.... hahahaha.... lawak siot.... hahahaha

Wei... ini mesti skolah dulu tak abis sekolah rendah.... terus jadi balachi pencacai.... hahaha.... kesian... Gua cukup kesian kat mak bapak dier..... penat cuba mendidiknya menggunakan akal... tapi... sampai skrang masih lagi takder akal... nama berbeza dan tarikh lahir berbeza pon dikatakan orang yang samer...

Bhai RBF... jangan la main rembat artikel orang lain... kalu orang lain tue bodoh... takkan lu pon nak jadi bodoh gak.... agak-agak lar..... hahahaha....  Kalu MyMassa tue bangang... jangan la lu ikut dier jadi bangang samer .... hahaha

Tue la... orang tua-tua ader cakap.... kalu bangang, jangan cerita pada orang lain.... hahahaha

P/S:  Oh yer.... gua tak amik pot pon tentang pendedahan Rafizi Ramli tue... itu hal dier... gua pon tak carry citer dier dalam blog gua.... sebab pada gua... pendedahan yang Rafizi Ramli buat tu kurang releven dan tak penting buat gua..... Hahaha..... kalu Rafizi Ramli nak jadi bodoh ker mender... itu hal dier... takder kena mengena ngan gua....  Dier lain fikrah ngan gua.... hahahaa

6 comments:

  1. ha apa lagi rafizi , agak-agak leh dapat 100 juta lagi , ho makan tak abis tu .

    ReplyDelete
  2. Yep... agree. Tu macam bloggers kira mental..sewel..bukan mental tahap lembu lagi TAPI sah otak dah gila..mental.

    Tu la penyakit orang UMno totok...kalu ya pun dah emo pun jangan tunjuk IQ lu olang tahap bab* utan. Orang utan lagi mulia,lah! Terserlah kebangangan depa tu. Tulis ikut sedap hati TAPI no base. Fact sangat la konon. Orang bodoh ya tak nampak 'game' depa yg suka suki ajer memfitnah orang tu.

    ReplyDelete
  3. syarat wajib untuk mnjadi blogger pro bn: bodoh melantun2, bangang bertingkat2!! jadah apa fakta yg simple mcm nama dan tarikh lahir berlainan pun tak boleh nak beza?!! Copy paste lak tu?! adusss... aku bet blogger rbf ni tak reti beza antara qubul dan dubul!! suit your name: RBF= Rotten Bastard Fucker!! Dumbass!

    ReplyDelete
  4. x-BlueSekerin{t0r}March 24, 2013 at 3:02 AM

    OK arrr tu unker c++..

    Melayu UMNO kita dah tau dah TAHAP kebangangan mmg stok melatun lantun..

    Tapi diam tak diam, lu perasan tak ada sorg gak blogger "X-no1" umno la katakan yg BUSY duk bekap papatelor tu??

    Wa rasa "mamat" ni stok "JIWA KACAU" lagi teruk dari berekor-ekor makhluk UMNO tu..

    Wa tau dia "Regular Visitor" sini.. let's see dia brani jawap tak kat sini ttg KEMUNAFIKAN blogger blogger telorless tu..

    Susah wooo kalau jaidk makhluk "kekejap tukar warna" ni...

    IT'S ALL ABOUT BANGSA{t} la ni.. @Trademark@I-ain't-Fsck-Care..


    ReplyDelete
  5. inila akibat lembu selalu makan yang haram jadi lah akal haram jadah ;) ABU saja kasi tukar semua lembu-lembu parti sekutu apco arus jahiliah !

    ReplyDelete
  6. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... Rafizi tengah kumpul tue... nanti dier saman selonggok sepuluh kes skali... baru boleh jadi bilionaire ..... hahahah

    Bhai Hanz...
    Hahaha.... kesian dier aaa... bukan stakat bangang... mentol.... errk.. mental pon ader... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Tue la pasai... hahaha... errr.. maybe la kot dier tak tau beza qubul dan dubul..... hahaha.... jenis air pon mungkin tak tau gak... hahahaha....

    Bhai x-BlueSekerin{tor}...
    Hahaha.... nak buat camana.... gua ingat lu orang tarak perasan... aper pon... gua respek samer dier... solidariti sesama blogger dier kuat... macam tue la patutnyer... tapi tak... PapaTulur pernah belasah dier dan hina keluarga dier... Tapi biasa la... blogger otai... dier cool jer... Gua salut samer dier...

    Bhai Amuraria...
    Hahaha... kesian lumbu jadi mangsa.... Hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja