Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 March 2013

Kalu Tertangkap

Bhai... Artikel nih pendek jer... Pasai gua nak kena pegi satu kawasan nih... Hehehe... Okeh.... Nih gua nak citer tentang nasib operatif atau agen yang tertangkap di negara asing waktu operasi hitam (black ops) .... Biasa la bhai... Kalu kiter masuk negara asing nih... Kiter ader dua opsyen... Satu kiter akan gunakan pengenalan diri negara tersebut... Atau kiter boleh gunakan pengenalan diri negara sahabat yang tak terlibat dalam kancah diplomatik dengan negara yang kita masuk tue.. Macam itu hari la gua beridentitikan Indon... Hahaha

Kedua-dua senario pon... Kalu kiter tertangkap.... Atau lebih teruk lagi terbunuh semasa bertugas tue... Pihak Kerajaan negara kita akan menidakkan tindakan kita tue. Malah dalam banyak kes... Kita akan dianggap tiada apa-apa kaitan dengan negara asal kita...

Kalu terbunuh... Alamat kena tanam kat kubur tanpa nama la... Itu kalu kena tanam la... Kalu tak kena campak ke laut jer... Itulah nasib operatif dan agen kita yang terbunuh dinegara asing waktu melakukan operasi hitam.... Saper kater Malaysia tak buat operasi hitam kat negara lain.... Hahaha

Kalu tertangkap plak... Nasib amat baik kalu ader operasi dilancarkan untuk menyelamatkan kita... Kalu tidak... Alamat kekal la kena tahan, seksa atau belasah didalam tahanan... Itulah risiko yang ditanggung demi memastikan keselamatan dan keamanan serta ketenteraman Malaysia terjamin...

Orang politik cakap jer lebih... Tapi cer suruh diorang ganti tempat operatif atau agen kita dinegara asing... Mau terkencing atau tercirit hijau kot.... Hahahaha... So... Kepada mana-mana pencacai politik yang gempak giler tue cakap berapi-api... Tak kira la belah mana pon... Kalu betul jantan... Ganti la tempat operatif dan agen kiter kat negara asing..... Hahaha... Tak payah la nak baling telur ker... Berdemo ker.... Itu semua gempak jer lebih...

Eh... Macam mana artikel nih boleh jadi panjang nih.... Hahaha... Huh.... Tue dah datang dah kenderaan yang nak bawak gua... Pergh... Naik APC tue.... Hehehe

Babai....

9 comments:

  1. bhai,
    lu dah smpai l.d ke?lu xde ilmu kebal ke smpai kat kudat nak naik apc bagai? cm serius je condition? alpha 2 zero pkai mp5 gak ke? ce cer pas balik ops kang...aku tungguuuu...

    ReplyDelete
  2. Kadang-kadang, orang politik boleh jadi operatif jugak

    ReplyDelete
  3. thank you bhai... pasai hang, aku dah tahu apa dia tu APC vehicle... hebat hang...

    COBOL

    ReplyDelete
  4. Salam bro,

    Agaknya kat Malaysia ni pun ramai operatif dari luar terutamanya negara jiran.

    Bro...just nak tanya, dalam article bro ada sebut "cleaner". Apa tugas mereka? Boleh share?

    Moga2 operatif kita sentiasa dilindungi Allah....

    ReplyDelete
  5. Bro..budak pinoy yg dapat duit syiling 50 posen tu hasil kerja bro ke..hihi
    semoga bro & rakan2 operatif selamat hendaknya..

    ReplyDelete
  6. Bro..budak pinoy yg dapat duit syiling 50 posen tu hasil kerja bro ke...hihi
    Semoga bro & geng2 operatif semua selamat hendaknya..
    Kipidup bro..

    ReplyDelete
  7. Ha ha ha..

    Mana pegi Bhai..pegi Stadium Bung Karno ka..kena naik APC..ha ha ha..

    Moga selamat pegi dan pulang ..ha ha ha...

    ReplyDelete
  8. Aah mse terbaca bdk pinoy yg dpt duit 50 sen tu pun dah agak bhai....mne lh plk bhai ni xupdate blog lbh 24 jam....semoga sentiasa dilindungi Allah

    ReplyDelete
  9. Aah mse terbaca bdk pinoy yg dpt duit 50 sen tu pun dah agak bhai....mne lh plk bhai ni xupdate blog lbh 24 jam....semoga sentiasa dilindungi Allah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja