Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 October 2013

Atas Pentas Gempak, Tapi Hilang Tak Nampak

Bhai/DeeDee sekalian....

Punyalah hebat sembang kencang atas pentas sana sini.... Tapi biler diperlukan... hilang tak nampak plak puak-puak Sarban nih.... Hahahaha.... Tue yang gua cukup ralat nih.... Macam mana la nak jadi juara rakyat... stakat sembang berceramah atas pentas jer gempak.... Hahahaha

Tapi yang support dan bantu golongan mustad'afin nih bagi kes di Kampung Hakka, Mantin nih aderlah puak-puak yang dikatakan KOMUNIS oleh Tokey Sarban..... Mana pergi Tokey Sarban... takkan tak boleh nak suruhkan anak buah turun tengok dan bantu aper yang boleh...

Oooo.... pada puak Sarban... yang jadi mangsa di Kampung Hakka, Mantin nih kafir harbi...... Hahahaha.... jadi puak Sarban memang tak perlukan undi diorang.... pasai tue la puak Sarban tak amik pot....

Pening aaaa puak Sarban nih.....

Terpaksa la puak KOMUNIS yang bantu rakyat mustad'afin (tertindas) nih...  bantu bukan pasai bangsa, kaum mahupun agama.... tapi lebih kepada keprihatinan rakyat marhaen mustad'afin.... Nak harapkan puak Sarban.... hahahaha... lupakan sajer la...

Kalu bab "Enter Frame" .... ramai la puak Sarban nih akan tayang muka..... Hahahaha

Aper daaa..





Kredit Gambor : AmenoWorld

5 comments:

  1. maafla depa terlupa kot sibuk kat sg limau tapi kawan depa ada jugak pi

    ReplyDelete
  2. Bhai...

    Depa sibuk hantar memo kat Agung..

    COBOL

    ReplyDelete
  3. dorang tengah tabur benih padi.

    ReplyDelete
  4. rsangka baik la kita hahaha ,ABU jangan lupa (khas buat pengundi sg limau)

    ReplyDelete
  5. sibuk mancing kot kawan kita tu..menjala penat..pasang pancing pastu tinggal je..keh keh keh..

    tapi polisi gua, tanah orang tetap tanah orang..jgn buat macam tanah sendiri..this state is a state of law..and by law we should rule..spikong pulak..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja