Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 October 2013

Ader Lu Nampak Kenyataan Media Rasmi Tak?

Bhai/DeeDee....

Hehehehe...... Gua masih stick kepada statement gua yang asal..... kalu lu orang biasa baca blog gua... gua jarang sekali akan mengendur .... tambah plak menarik balik statement gua..... sebabnyer...

Sebabnyer..... setakat sampai ke hari ini.... gua takder nampak pon mana-mana kenyataan media rasmi daripada syarikat Securiforce Sdn Bhd berkenaan kes nih..... KDN pun tak keluarkan kenyataan media rasmi... setakat Ketua Pengarahnyer jer bagi komen kepada media....

Kalu ikut stendet kenyataan media... agak kureng tepat tue...

Selagi KDN tak keluarkan kenyataan media rasmi yang menyebut nama syarikat kawalan keselamatan yang terlibat..... selagi itu gua stick kepada kenyataan gua yang sebelum nih.... Sebab gua ader maklumat yang tepat....

Nak jadi best lagi.... Baju seragam pegawai keselamatan Kawalan Prima Sdn Bhd bukankah berwarna biru atau kelabu... sori... gua tak tau nak klasifikasikan warna baju tue warna aper.... Tapi .... suspek pada kes rompak dan bunuh di Ambank USJ tue memakai pakaian seragam warna putih dan berjeket hitam (gelap) masa kejadian tue berlaku...

So.... aderkah lu orang pasti suspek tue bekerja dengan Kawalan Prima Sdn Bhd.... Lagipon syarikat Kawalan Prima Sdn Bhd sampai ke hari ini masih lagi tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan media secara rasmi..... semuanya senyap.....

Gua takder hal nak buat permohonan maaf.... tapi kena tunggu KDN keluarkan kenyataaan media rasmi la bagitau nama syarikat yang terlibat....

Hahahaha...... so ader paham ka???


Ader beberapa gambor tue suspek nih tengah tunjukkan dier sedang layan gym.... Yang best tue ... Dapat dikenalpasti yang dier guna gym Fitness First kat Empire Subang Jaya... Banyak duit dier nak layan gym nih... Besar betul gaji pengawal keselamatan aaaa..

8 comments:

  1. banyak susah mau jadi senang banyak senang mau jadi susah tapi banyak senang mau bagi n terima rasuah.

    ReplyDelete

  2. Ramai yg dah bagi komen,wa rasa nak tumpang komen jugak.Kalau lu tak pasti syarikat mana yang terlibat,bolih la dinamakan syarikat kawalan keselamatan saje. Tak payah lah nak sebut nama syarikat sebab lu pun tak pasti syarikat mana. Main hentam saja tak elok lah, atau lu ni ada yang bayar untuk hentam syarikat tersebut ? kira lu pun makan rasuah jugak la !!!

    ReplyDelete
  3. Gua rasa mak bapak lu bagi nama tu memang dah betul,Cipan,tapir dan tenuk. Semua tu spesis babi. Babi tak punya tengkuk sebab tu dia jalan lurus aje. Macam lu,kalau nak cari berita,tolih kiri dan kanan dulu bukan ikut kata hati saja.Kalau lu pun ada telur tunjukan muka tu. Tapi semua dah maklum muka Cipan,Tapir Dan Tenuk ni. Memang patut pun. BABI PUMYA ORANG !!!

    ReplyDelete
  4. hahaha...macai2 dah hantam sama lu bro. Psl pe dorang terasa pedas ar...hahaha...tadi gua jumpa je syarikat keselamatan tu operasi mcm biasa. Org seme pakat jeling je kat sekuriti tu...mcm takut2. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Aku tak tau nak bagi salam pada Tapirke,Cipanke atau Tenuk.Aku rasa tak payah lagi elok,bukan dia faham pun.Tak siapa suruh kau tarik balik apa yang kau tulis sebab kau kata dah jadi polisi kau tak mau menyerah kalah. Kau siapa nak suruh org bagi statement ! betul juga comment diatas,memang kau jenis binatang tak ada tengkuk.Aku rasa lagi baik kau becermin dulu muka kau tu !

    ReplyDelete
  6. Berita Harian Metro hari ini.

    http://www.hmetro.com.my/articles/Syarikatkeselamatanbelumkemukakanrayuan/Article?mutakhir

    ReplyDelete
  7. babi tak makan rasuah orang makan rasuah tak cukup makankedarah lagi ke. hidup nak makan ke makan untuk hidup

    ReplyDelete
  8. C++ ni berpandangan jauh..dia fikirkan keselamatan semua pelanggan bank..ini kes yang terbongkar...kes yang buat senyap je entah2 berlambak...C++ is just doing his job..dah lah dalam seminggu dua ni keluar kat paper yg KDN tangkap pengawal keselamtan dari golongan yang tidak sepatutnya..kalau tak silap, hanya gurkha saja leh jadi jaga kat Malaysia ni..geng lain kena kerja industri lain le..ini sipa dapat senjata tu..senjata tu apa cer? entah2 senjata itu memang sudah biasa digunakan untuk merompak...

    aymy8888

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja