Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 October 2013

Fathul Bari Oh Fathul Bari

Bhai/DeeDee sekalian...

Gua cukup tak tahan nak gelak biler melihat kelaku Ulama Muda UMNO (ILMU) yang lagaknyer begitu berani nak berdepan dan bersemuka dengan Chua Jui Meng..... Hahahaha.... betul-betul berani la dier nih.... Hahahaha....

Tapi cuma berani kalu kena kat bukang geng dier.... Hahaha

Aper citer biler masa Chua Soi Lek menghina Islam ...... langsung tak berdetik si Fathul Bari nih... senyap tak berani nak berdepan bersemuka dengan Chua Soi Lek.... tulur sudah ilang ka??? Hahahaha

Lawak siot la si Fathul Bari nih.....

Sebelum lu nak tunjuk terra kepada Chua Jui Meng tue la wahai si Fathul Bari .... tunjukkan lah terra lu tue kepada Chua Soi Lek..... hahahaha.....

Ader paham ka???

Samer spesis ngan ulamak kelaut...... hahahaha... gempaq jer lebih.... hahaha

7 comments:

  1. Alhamdullilah ada ustaz juga dipilih ahli umno.. semoga Fatul bahri yang telah ditakdirkan sebegitu menunaikan tangungjawab berdakwah kepada semua ahli umno dan lebih Islam dari pas :)

    ReplyDelete
  2. Ini fitnah, jelas kalau disemak, fathul bari ada keluarkan kenyataan bila chua soi lek. dan ada sesi penerangan di wisma mca.hati2 bro..kita muslim, maka selidiklah dulu

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Jangan kutuk ulama UMNO yang terpilih ni...Nanti ada pulak yang duduk di "opposite chair" terasa pulok. Kahkahkah!

    ReplyDelete
  4. kalimah Allah dengan hukum Allah yang mana lebih afdal dipertahankan

    ReplyDelete
  5. Kalau nak jumpa CJM utk menerangkan ttg islam. ok, go ahead. Berdakwahlah dgn niat kerana Allah Taala. Tapi kalau niat sbb dlm mood bertanding, sendiri mau ingat la. Gua tunggu ulamak dri UMNO, PAS, PKR dan yg bebas bersama atas satu pentas memberi penerangan kepada audience yg bkn islam ttg keindahan Islam tanpa politiking. Boleh?.

    ReplyDelete
  6. hidup best aktor porno dalam barisan ... ABU jangan lupa !

    ReplyDelete
  7. Pertama kena mantapkan Akidah kedua kena mantapkan akhlak..

    Ramai orang nampak cam akidah ok dah tapi akhlak macam tak betul.. bercakap pasal Islam tapi maki sana maki sini.. emosi sana sini.. heh..

    Konon, sensitif dan sayang pasal kalimah Allah tapi cara tak betul.. sampai nak bunuh2 orang maki2 orang sana sini..

    Yang tak sensitif pon satu hal juga.. Nama Allah tu Dia yang punya siapa pun boleh pakai tapi Dia bagi ke orang seleweng nama Dia? kalau bagi kenapa diutus Nabi Muhammad berdakwah betulkan penyelewengan tu?

    Masalah sekarang kita kena jalankan dakwah yang betul..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja