Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 October 2013

Ini Artikel Sindir

Bhai/DeeDee sekalian...

Kejam dan sadis sungguhlar majikan kepada suspek perompak dan pembunuh di Ambank USJ baru-baru nih..... dah dekat seminggu pon.... langsung takder wakilnyer tampil untuk memohon maaf kepada waris mangsa ....

Takkan la susah sangat pon.... kalu takut sangat nak pi jumpa dalam senyap... bawak la wartawan skali ka... Polis skali ka... masa nak jumpa tue... Jangan riso... lagi ramai orang ader hadir... lagi senang news tersebar... dan lagi selamat lu...

Takkan kena hamput dek waris mangsa la.... Yang dah pergi tue ... kita biarkan dier pergi... Allah lebih menyayangi dier.... Kiter sedekah la Al-Fatihah....

Tunjukkan la sikap prihatin dan CSR syarikat lu tue..... pergi la melawat dan berziarah..... tawarkan sumbangan buat anak-anak mangsa ker mender ker.... sumbangan dana pendidikan ka.....  Takkan la selama nih jadi majikan kepada suspek langsung tak buat duit kot...

Ala.... berapa la sangat.....

Macam mana la majikan suspek nih boleh hati kering jer buat derk ... langsung tak tunjukkan keprihatinan kepada mangsa kekejaman kakitangan syarikat dier...

Memang patut la lesen operasi syarikat nih dibatalkan.....  takder ati perut... Pergh...


---------------------------------------------------------------------------------------------

Ader paham ka???

6 comments:

  1. lepas 7 hari baru ada nama syarikat. lepas 7 hari lepas C++ petik baru ada pengesahan. ok la tu kan respon dari kementerian.. dari takde langsung.. kalau takde tindakan berani semberono C++ ni berapa lama korang rasa kes ni baru ada progress??

    security negara pun bleh buat main2 lagi. 7 hari baru nak respon.. haha.. ini lah value nyawa rakyat.

    ReplyDelete
  2. Pembunuh Kejam AmBank Beruniform Syarikat 'Kawalan Prima' Lengkap Bersenjata

    http://gelombangkick.blogspot.com/2013/10/pembunuh-kejam-ambank-beruniform.html

    ReplyDelete
  3. Jarang anjing menyalak kat page nih. Slalunya, geng PAS, FZT jer yg blasah bro.

    Dah terjorok sarang semut kot :D

    ReplyDelete
  4. hiduplah beramallah bekerjalah seperti mana yang diperintahkan oleh Allah.perjuangan tetap bersama cabaran tiada terkecuali

    ReplyDelete
  5. Betul ker lesen syarikat tu dah kena tarik balik? Pagi tadi baru jumpa van syarikat tu beroperasi depan bank di Parit Raja

    ReplyDelete
  6. Ada kah telah terbuka hati lu,untuk memohon maaf atas tuduhan melulu mengatakan syarikat dari Securiforce yang terlibat ?
    Orang yang difitnah dan yg memfitnah berbeza kedudukan darjatnya.Lain kali carilah berita yang sahih dulu baru lah nak kutuk ke atau nak hentam ke.Jumpa disana nanti dan jawablah bersama !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja