Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 October 2013

Wala' Jangan Tak Wala'

Bhai/DeeDee sekalian...

Buat semua perwakilan... Yang akan start mengundi hari ini... Ini ader satu pesanan dari gua... Hahaha... Sila guna otak dan akal yang waras... Jangan la pasai sekupang dua yang diberikan kepada lu orang sampaika lu orang sudah buta mata dan buta hati... Sampaikan lu dah tak tau yang mana intan yang mana kaca...

Gua tau la lu orang mostly ramai yang selalu mentekedah "tumbuk rusuk" dan duit kopi... Tapi takkan la tabley nak guna kapla hotak... Hahahaha.. Maybe la pasai duit haram banyak sangat dah jadi darah daging tue yang dah tak tau nak buat pemilihan yang tepat dan betul... Hahaha

Aper-aper pon.. Gua tau... Lu orang ramai yang masih wala' terhadap tua kutuk tue... Nak buat camana... Dah biasa kena "nasi tangas" dek penangan tua kutuk tue yang sampai la ni lu orang jadi bodoh dan bengap.. Sampaikan lu orang boleh wala' tanpa soal periksa...

Wala' bhai... Jangan tak wala' ... Hahaha

Ikut la sangat tua kutuk tue punya cakap... Dier tue takder lain dalam kapla dier.... Dier mau legasi dier yang dok jadi kapla besar... Dier mau anak dan menantu dier yang dok kat atas...  Yang lain semua tak relevan... Yang lain semua kena belah... Beri laluan...

Hahaha... Biler nak mampus agaknyer tua kutuk tue aaa tak tau lar... Bela antu raya ker aper... Liat betul lar nyawa dier..

Hahaha..

Oh yer... Lupa nak citer... Tua kutuk tue successor punya la banyak tabur duit... Setakat gua dimaklumkan... Sudah lepas barrier RM5 juta... Pergh.... Terbaek... Penuh la poket para perwakilan.. Kenyang la.... 

Kesian la sama ketua samseng... Dier tak dapat keluar duit lagi banyak dari tue... Hahaha... Terbaek..


5 comments:

  1. tiada kelayakan akademik utk bertanding, lembu masuk maktab pun boleh jadi guru, menteri ada degree palsu, orang bodo diambil mengajar, emm cntiklah tak brp lma lgi mesia akn start import pembantu rumah dan buruh berijazah ke negara luar.. tggu lah

    pppm plan bagus pelaksana bagaimana?

    ReplyDelete
  2. ucapan sitoya pilihlah aku demi bangsa agama dan negara lepas terpilih - kita kena tengokla yang mana patut kita tolong kita gulong

    ReplyDelete
  3. 'mengapa bayar lebeh?'. iklan ni membawa maksud yg berbeza dlm parti UMNO...hahaha...

    ReplyDelete
  4. kemenangan yang sudah diramal.. nampaknya ramai suka kak Jat lagi PR masih ada modal nak belasah wanita umno..

    Mudah nak jadi kaya dapatkan kontrak jutaan ringgit dalam kes kat jat 250.. kemudian beli aset sewakan ngan kompeni sendiri.. kantoi jual company.. atau suruh com lain lain beli.. settle.. kes tutup duit masih selamat dalam bank bulan2 kutip bunga.. pergi umrah..

    hebat..

    ReplyDelete
  5. takyah degree utk jd taiko umno...yg pnting ado pulus botingkek tingkek, suma ditanggung beres...

    bom msti kaw2 klu maw dpt title holiaw :)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja