Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 October 2013

Parah Benar

Bhai/DeeDee sekalian...

Hahaha... Artikel nih pendek jer... Hahaha... 

Kritik tabley, nasihat tabley, bagi cadangan tabley, aper pon tabley...  Parah benar dah nih... Hahaha

So... Kalu ikut kata golongan muda... Hahaha... Jawapnyer ..... pegi mampus la...

Bye... Hahaha

5 comments:

  1. Mrk geng2 lebai sorban nih hanya HANYA & HANYA mndpt komen/kritik yg segar, suci MURNI & sgt positif drp Tun Dr M & Tun Daim shj..

    Tinggi setinggi melangit mrk tak putus2 memuji penoh 'kudus' jasa murni arwah bekas MB Kedah yg mndpt 'siraman' istimewa dipusara w.pon pembunuhan MEMALI maseh segar merah berdarah didepan mata..

    Profesor2 KaanggKeennggKoongg pon teruja skali memuji golongan2 WARAK yg dah kena 'julap$' yg ber'UG ddlm gelap ini..

    TV1 TV2 TV3 NST The Star & Utusan pula sgt kagum(ada slot khas) dgn ulamak2 ini seolah2 "setaraf/semulia" dgn Harussanasini & ulamMAMAKmudda Fathool Burry..

    Klu dah Tun2 profesor2 akhbar2 & TV memuji muja siSarban Lebai ini..itu lah "tradeMARK'/brand hakiki bhw mrk inilah sbnar2 ulamak pewaris nabi yg sgt dicari2 & sgt 'FAKEH' sekali didonia ini!!!???

    ReplyDelete
  2. terlebih maksum :)

    ReplyDelete
  3. biarkan luncai terjun dengan labunya...yg tak nak terjun buat je parti islam yang baru yang khas untuk mukhlisin lillahitaala...haha

    ReplyDelete
  4. saidina umar selalu berdoa setiap kali ditegur akan kelalaian nya kepada Allah agar bagi rahmat kepada orang yang menegur akan kesalahan nya itu.manusia la ni belum tentu lagi nak menghargai teguran

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja