Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 October 2013

Bila Mahathir Mohamed Sudah Nyanyuk

Bhai/DeeDee sekalian...

Hahaha.. lu orang ingat aaa..,. apa pasai ini Mahathir Mohamed sudah kuar ini statement.... Hahaha.... cuba teka.... Hahaha... kalu lu worang boleh teka dengan tepat... lu orang boleh dapat hadiah melancong samer dengan RM (Rosmah Mansor) ... hahaha


Hahaha...... semua pasai mau bekap anak dier punya pencalonan... semua pasai nak bagi peluang anak dier jadi Naib Presiden.... Hahahaha.....

Ini Mahathir Mohamed sudah nyanyuk lar... dulu dier jugak yang kata jangan dengar cakap orang dari luar UMNO.... Hahaha.... err....  dier nih Melayu ker.... macam mana dier boleh join Parti Melayu.... Hahahaha

Hahaha.... I rest my case my lord... Hahaha

Ader paham ka???

6 comments:

  1. mula2 ak nk teka. tapi kna melancong ngn rosmah. xjadi. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Orang luar tak ambik port pasal umno ni..

    ReplyDelete
  3. Sape lu rasa orang luar tu? Mahathir ke? dia dah keluar dari UMNO? hohoho..

    Atau Nik Aziz ke atau Hadi Awang atau karpal Sigh hahaha..

    ReplyDelete
  4. biar dia cakap puas puas dihujung senja sebelum gelap gulita

    ReplyDelete
  5. Kuat betul jantung dia ni..orang lain rasanya ramai yg dah pulang..hihu..

    Aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja