Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2014

MH370 : 4 Signal Dikesan?

Bhai/DeeDee semua...

Biar betul... Tadi gua ader tengok ntah TV   mana ntah masa lunch .. Siap bagitau ader dapat dikesan 4 signal semasa misi pencarian MH370...

Pergh... Biar betul...

Takkan la sampai 4 signal berbeza... Aper cerita nih... Aderkah ini bermaksud ader 4 kotak hitam kat area laut tue... Hahaha... Aderkah ini bermakna ader 4 pesawat telah terhempas kat kawasan tue...

Atau...

Ader 4 negara sajer nak dajaikan negara lain dengan mencampakkan kotak hitam lain kelaut yang sana... Dengan tujuan nak mengelirukan orang lain...

Saper aaa yang buaf kerja giler nih??? Hahaha

2 comments:

  1. jangan jumpa kotak itam saja itu kapai jugak tarak jumpa

    ReplyDelete
  2. ternanti-nanti komentar terkini tentang mh370 dari C++.Macam tergantung je...Cite laa lagi...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja