Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 April 2014

MH370 : Misteri Sekumpulan Komando?

Bhai/DeeDee semua,,,

Hehehe... Nih nak menyakat lagie nih... sementara tunggu info dari "Abang K", "Abang Z" dan ramai lagi informer kasik maklumat terbaru.... Hahahaha...

Gua sekadar nak tanya.... tentang misteri sekumpulan komando yang dihantar ke Koridor Utara tue... Errr... diorang pergi tue dah balik ker... Biler balik... Awat tak habaq.... kot boleh kami semua sambut lu orang sumer kat Airport...

Lu orang pergi kesana pasai nak iringkan bakal anak menantu Najib Razak ka balik kampung.... atau... memang lu orang carik MH370 kat sana.... atau jugak lu orang pi sana untuk pre-planted evidence...  Kan Najib dah bagitau yang MH370 "berakhir" di Selatan Lautan Hindi.....berakhir tergantung-gantung kat sana ikut sirah tok moh.... Hahahaha

Hahaha.... Kalo lu orang jadi pengiring kepada bakal anak menantu Rosmah Mansor tue balik ker Kazakhstan..... memang layak la lu orang pergi dan balik senyap-senyap..... Hahahaha

Aper-aper pon..... gua salut lu orang..... Hahahaha

3 comments:

  1. Kah kah kahk kah

    Hidup berpindah -randah mcm tu la tuan....
    Nasib baik blog belom naik sawang.

    T/kasih atas lawatan. Cheers!

    ReplyDelete
  2. Kah kah kahk kah

    Hidup berpindah -randah mcm tu la tuan....
    Nasib baik blog belom naik sawang.

    T/kasih atas lawatan. Cheers!

    ReplyDelete
  3. 1kumpulan komando ya la hampir terlupa la pulak kesah depa ni
    tapi ni kan rahsia negara

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja