Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 April 2014

MH370 : Ini Skrip Baru Untuk "Hijackers"

Bhai/DeeDee semua...

Gua dah peratikan lama dah diorang nih punya skrip yang cukup cacamarba...... hehehehe... dan gua rasa aaa... buat "hijackers" MH370 ... ini ader satu plan tindakan terbaek untuk lu orang jadikan skrip supaya tally dengan skrip "Berakhir Di Lautan Hindi Selatan" .... Hahaha... itupon kalu lu orang dah mati akai camana nak teruskan skrip lu orang yang dah berkecamuk tak tentu arah dekat sebulan nih.... Hahahaha

Aper kata lu orang lepaskan jer semua "tahanan" MH370 tue yang dalam keadaan "halusinasi" tue letakkan dalam bot penyelamat dan hanyutkan sama ader ke Pulau Cocos (Keeling Island) ataupun ke Pulau Krismas (Christmas Island)....

Pastikan lu orang lepaskan dalam minggu nih dan biarkan diorang hanyut dan sampai ke salah satu dari dua-dua pulau nih dalam keadaan teruk dalam masa seminggu selepas dihanyutkan,... Baru la nampak realistik... Tapi kalu lu orang terpaksa nak korbankan satu dua tiga empat nyawa... gua paham... yer la... sebab nak bagi skrip lebih realistik.... kena ader dramatik skit...

Tapi aper-aper pon... membunuh tue kerja berdosa.... dilaknat.... pandai-pandai la lu orang jawab nanti kat depan Allah, Tuhan Rabbul Jalil.... siap sedia la...

Kalo lu orang buat skrip baru cara camnie... baru la tally dan releven dengan skrip "Berakhir di lautan hindi selatan" macam yang Najib Razak umumkan tue..... Hahahaha... kalo stakat nak bawak "tahanan" tue kesana.... ala... macam tak biasa.... bukan susah pon...

Samer cam cara lu orang sorokkan diorang la selama nih..... Hahaha..... takkan la tak tau kot.... Hahaha

Amacam... okeh tak cadangan skrip gua nih..... Hahahaha

P/S : Nih ader member gua punya idea yang selari ngan cadangan skrip gua nih.... Hahaha

13 comments:

  1. Reka la cerita, entah2 org yg ko rekasaya tu duk luar, ko pulak masuk dalam neraka, sbb buat tuduhan rawak. Kalo tak de bahan cerita pon,tk yah la terlebih kreatif,. Bawa ngaji malam jumaat nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe brother C++ citerlah lagi kami semua kat sini nak tau .......sedangkan citer NUJUM PAK BELALANG P.RAMLEE TU ORANG TENGOK RIBAN2 KALI ORANG TAK KESAH PONG....ko ni jangan menyibuk syoh syoh pegi main jauh2 UMNObengongtongonglompong..

      Delete
  2. salam bro, kalo ade apa2 input terbaru dari abg k and the gang pasal mangsa2 mh370 tu bagitau kitorg ni , kwan2 lain yg tak baca blog ni depa pon nak tahu gakk, drp blog ni saya dpt sedikit info saya bgitahu kt depa , depa kwan2 saya dengar ternganga jer hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai meon, sibuk duk gebang kt member cas mcm ko punye info. bende2 ni dgr bule, percaya 50-50. karang xpsl kene tuduh fitnah. lagipun dalam kes2 cani mesti da ade org handle. kt org luar ni dgr je la.xyah duk sibuk sebar2. faham noo.

      Delete
    2. thnks bro ingatkan gua, tapi bnda ni mmg dah tersebar dlm semua blog tak yah gua sebarkan pun kawan2 gua pun tahu gak depa pun baca blog gak , tentu bro pun tahu kan , kalo tak tder la bro pun baca blog ni kann,, nak percaya atau tidak tu terpulang pada masing2 punya kemahuan , ade akal gunakan utk berfikir , yg betul kita jadikan pengajaran , yg salah kita buang jauh2 yer,

      Delete
    3. Orait bro. sorry bahasa gua kt atas tadi. same2 berdebar tunggu kesudahan movie ni. :)

      Delete
  3. mana ko dapat bukti kerajaan sorok penumpang MH370? Ko ingat kerajaan gila ke nak sorok penumpang China yang ramai tu.. mau berperang besar Malaysia-China nanti. Agak2 la nak tuduh. Ikut akal logik la bai.. aku tgk ko ni yang halusinasi sekarang ni. Ko ingat senang nak bagi makan 200 lebih penumpang, makan pakai, ada baby lagi, pampers susu baby tu kalau betul al nak sorok pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah....baik betul hijackers...
      Layan macam kat hotel putrajaya untuk waris tu jugak ek??
      Waris tu lagi ramai.......hahaha

      Delete
    2. Abih kalau dah jadi mayat mana mayatnye....kalau dah terhempas mana bangkai pesawatnya.....penyokong UMNOngok syoh syoh pi main jauh2 menyibuk.....

      Delete
  4. betul tu bro, kalo ikut logik akal mmg susah nk jaga 200 lebih penumpang tu, tapi bro perlu ingt depa2 yg terlibat ni tak kira laa org luar ker org dlm ker mereka dah plannig bnda ni dah lamaa bukan sehari dua, bab makan minum mangsa2 ni bukan kerja depa utk ambik tahu, yg penting matlamat tercapai, cuma skg kita harapkan agar pihak perisikan kita dpt bertindak dgn lebih advance lagi demi menyelamatkan nyawa mangsa2 ni, itu pun kalo mereka semua masih hidup lagi laa.

    ReplyDelete
  5. hari ni pasai buah manggis pun cerita tak abis lagi

    ReplyDelete
  6. blog paling bodoh pnh aku baca...patut la nama pn tapir tenuk dan cipan...bai,dee-dee..kahkahkah lawak..macam budak baru nk up la lu ...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi tau kat aku blog paling cerdik. blog paling bodoh hang baca jugak. bodoh melantun-lantun la mamat ni.

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja