Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 April 2014

MH370 : Siapa Godam Akaun Emel Kapten Zaharie?

Bhai/DeeDee semua...

Dah lama gua bagi sedikit hint perkara nih... Tapi takder saper amik pot... Akhirnya setelah berbincang sana sini dengan para informer dan Agensi... Gua amik keputusan untuk tulis perkara nih...

Okehlah... 

10 hari sebelum pesawat 9M-MRO (MH370) hilang dari ruang udara Laut China Selatan... Kapten Zaharie ader komplen yang dier tabley nak akses akaun emel dan domain kat MAS... Dan dier terpaksa request untuk dapatkan password reset...

Persoalannya ialah... Biasa kalu jadi camnie... ader dua senario jer... takder lain..... Sama ader Kapten Zaharie lupa password untuk akses emel pada domain MAS atau ader pihak lain yang sudah godam akaun Kapten Zaharie....

Jadik.... Siapa yang godam akaun emel Kapten Zaharie nih aaaa?? Aderkah kerja orang luar atau orang dalam?? Aderkah tujuan penggodaman ini aderlah untuk implanted something dalam emel Kapten Zaharie ataupun ader fabrikasi nak dibuat semata-mata nak kambing hitamkan Kapten Zaharie??.... Aderkah penggodaman akaun emel Kapten Zaharie ini ader kaitan dengan kehilangan pesawat MH370 (9M-MRO)??

Aper pon... Gua cukup berharap agar perkara ini dapat disiasat agar tidaklah Kapten Zaharie dikambing hitamkan oleh pihak-pihak tertentu... Sebab ader ura-ura pihak tertentu yang nak mengkambinghitamkan Kapten Zaharie...

Gua harap klu yang ini akan dapat menyelesaikan misteri kehilangan MH370 dengan lebih cepat... InsyaAllah...

5 comments:

  1. dulu godam orang la ni godam emel pulak
    tak kan tak bole cari tukang godam

    ReplyDelete
  2. Siapa nama makhluk yg tugas jadual brrtugas kapten zaharie.dan siapa nama makhluk yg arahkan dia fly pd hari tersebut.mamat tu pula dpt arahan dari siapa....

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Bab ini Yong dah lam muskil. Takde sapa bangkitkan. Nampak gaya macam Kapten Zaharie nak dikambinghitamkan. Kini, benih2 tu telah ditanam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seghoper mcm tanam benih 'kominih n pil koddha' ler nampok nyer
      pastu baru ler heboh tindih kerusi lawan same sndiri...idak ke gitu?
      pastu tak ngaku n macai2 pun suport/walak, buta2 nak menipu!

      Delete
  4. tiba2 gua tringt filem Body of Lies lakonan Leonardo DiCaprio... ada scene diorg 'stagekan' seorg arkitek sbgai pengganas... email dihack & planting evidence... hahahah :)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja