Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 April 2014

Bila Ostad Mengelejat

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.. Skali skala tengok golongan Ostad mengelejat okeh gak kan... Hahaha... Bukan aper... Katernyer geng-geng yang muda di Kelantan ramai taraf Ostad... Hahaha...

Jadi patutnya golongan taraf Ostad nih la yang bagi penerangan bab hukum dan agama nih... Takkan la nak suruh yang bukan mualaf plak nak bagi penerangan... Kalo nak suruh mualaf pon tak patut jugak...

Kena la para Ostad yang bagi penerangan.... Hahaha

So ... Jangan la dok mengelejat lebeyy tue... Bawak-bawak la solat sunat dulu... Hahaha

Lawak siot..

By the way... Nih gua nak sound YB DAP (Yang Bangang) Jeff Ooi nih skit... Lu jangan nak sembang lebeyy... Lu sendiri punya DUN pon tak terjaga lagi mau bising kacau DUN orang lain... Aper lu ingat kalu ader 1000 empangan akan cukup ka ader air... Bodo... Taiping yang kawasan paling basah dalam Malaysia pon kena kemarau... Lagi mau sembang bising... ... Kalo Tuhan takmo nak turunkan ujan banyak-banyak... Lu apa boleh buat...  Berak pon pakai tisu kasi lap lagi mau bising pasai air... Bodo...

Bodo tahap MCA dan GERAKAN la ini YB (Yang Bangang) DAP nih.... Bodo... 

4 comments:

  1. Tu korek anather pesen trai not bai duing tru a mistek es wel. Du it propeli, oke? Syo yo gud bihaviye, don put faye intu flemebel thing.

    ReplyDelete
  2. Utk makluman saja..taiping kena catu air bukan sebab empang susut @ kering tapi ada sbb lain..org2 tertentu je yg tahu..

    ReplyDelete
  3. itu yang kapir cakap macam tu lagi terok yang Islam pun ada jugak cakap macam cilaka pasai hukum Islam ini sudah melampau

    ReplyDelete
  4. gua x paham pesal pe yg KP ostaz mi hangin satu badan. Ni jenis dengar cite pencacai, pastu terus buat statement bodoh al bangang mcm tu. Memalukan ostaz mcm ni.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja