Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 April 2014

Eee ... Takutnyer ...

Bhai/DeeDee semua...

Gua takut lar... Gua nak stop covering citer MH370 nih... Gua nak citer pasai mancing lar.... Hahahaha







7 comments:

  1. Apa pasai takut pula ni? Agaknya selama ini berita di Gong Kedak Airport tu kelentong kut ..... tu pasai takut.

    ReplyDelete
  2. Oi badul..
    Apasal la ko badut sgt?
    Ko ni kepala NFC, OTAK UMNO ke?
    Media BN ni kene baca style backward reading
    Klu ko style telan je, SAH ko ni terlepas dr segamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai Nyah, dah terpampang tunjukkan ketakutan. Peladang sawit pun tak tunggu buah sawit gugur, perlu kena kait, cubalah kau pikir sikit Nyah oii.

      Delete
  3. apa la nak jadi kerajaang nak samang rakyat

    ReplyDelete
  4. Dulu masa dalam KDN ramai polis2 gelar mamat lidah kontot ni mentri amaran keras... hahaha

    ReplyDelete
  5. Bro update email la broo.kalau x pun update jer sini x pun update kat deep web bro

    ReplyDelete
  6. hahahaaaa.......1 dunia tengok kerajaan BN handle mh370,macam2 kutukan n pujian wa dengar (kutukan lagi banyak kot).......nak gertak pun agak2 lah pak menteri,ape2 hal pun teruskan doa moga mh370 dapat dtemukan!!!!angelcry....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja