Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 April 2014

OH Bama?

Bhai/DeeDee....

Hahaha... Gua sdikit penat nih aaaa.... Sampai tak perasan Obama mari Malaysia...

Hahaha... Ikut info yang gua ader... Nampaknyer para machai akan bersorak girang kononnya Obama mari sebab respek Malaysia... Hahaha...

Walhal sebenarnya Obama nak singgah sini pasai nak tekan Malaysia supaya tandatangan TPPA.... Biler aaa geng machai nih nak buat demo anti Amerika Syarikat macam selalu diorang buat kat Kedutaan US tue lepas solat Jumaat macam biasa tue.... Hahaha ... Takkan takder kot.... Takkan tabrani kot... 

ISMA, JATI dan PERKASA serta JMM biler la nak buat demo anti Amerika Syarikat.... Kata prihatin sesangat ngan Palestin... Hahaha.. Putera UMNO mana pergi aaaa.... Hahaha

Hahaha... Jangan ingat gua terlupa pasai hero demo Anti Amerika macam Pemuda PAS... Hahaha ... Gua tak lupa bhai... Cuma gua pelik... Takkan takder sorang pon dari Pemuda PAS nak buat demo Anti Amerika nih... Takkan la kot.... Hahahaha

Longkai betul lar.... Hahaha

Oh Bama.... Oh Bama.... Hahaha....

2 comments:

  1. mat bama ni singgah sat aja nak tumpang berak tapi dua tiga bulan buat persiapan . hebat negara mamat ni yang digeruni oleh banyak negara
    cilaka amarika bapa pengganas dunya dah berapa ramai umat Islam yang dibunuhnya diserata cerok dunya ni.memang cilaka .konon singgah kat sini satu penghormatan piirah

    ReplyDelete
  2. Salam Bhai C++,

    Leh explain skit apa tu TPPA?
    Apa isi dia smpi malaysia nak kena tekan bagai?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja