Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 April 2014

MH370 : Radar TUDM Cap Ayam?

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe....  Seperti biasa ... artikel yang gua tulis mengajak lu orang berfikir... tapi kepada yang malas nak berfikir.... terus hantam komen berbagai.... pity for you lar.... Hahaha

Okeh... Cuba tengok dua gambar snapshot nih.. Ini kiraan anggaran jer... nak detail pi tanya Panglima TUDM la.... Hahahaha


Kiter paham Radar Awam milik DCA tak la hebat mana.... maybe dier boleh pi sampai 1000 km jer... gua tak tau... kena tanya Ketua Pengarah DCA la.... Hahaha... tak pon tanya ngan supplier radar tue.... Kalu tanya Razak Baginda ... nanti kena ader bayor wang perlindungan dengan awek monggoliadoll sorang.... Hahahaha

Tapi.... 

Takkan la radar TUDM cikai sangat kot..... Hahahaha... Takkan la tabley nak detect sampai ke Laut Andaman? Takkan sampai Pulau Perak jer..... Hahaha.... Lawak siot .... sebab setahu gua la.... radar TUDM kat Butterworth tue boleh scan sampai ke Kuching....


Pergh... paling cikai pon dah cecah 1199 km..... so... dengan kemampuan camtue la.... takkan la tabley nak detect ruangan udara kat sebelah barat tue.... Hahahaha... Biar betul... takkan la TUDM guna radar cap ayam..... Hahaha

Persoalan sekarang nih..... kalu nampak, kenapa tak amik pot... kalo tak nampak, takkan tido kot???

Aiyo.... Ker memang sengaja takmo nampak??? Sori aaa ... skadar bertanya.... Hahaha .... Jangan mare... nanti kena jual....

P/S : "Abang K" berada di luar kawasan.... komunikasi dilarang dari dibuat...

TAMBAHAN : Radar DCA yang utama beroperasi dari Subang la.... sori aaaa... dan sistem dier link ngan sumer radar-radar milik DCA di lokasi lain....

3 comments:

  1. nampak tapi buat2 x nampak... kuat btul cover diorg nie... gua dh xsbr nie nk baca skrip diorg yg sterusnye... heheheh... thanks bro C++ coz lu punya entri & blog byk kasi kita org punya sel2 otak berhubung... :)

    ReplyDelete
  2. Bro,

    Memang plan MH370 ni dah dibuat lama. Even travel agent Israel pun dah dapat info awal2 lagi.

    http://suarainsan.net/israel-sudah-mengetahui-lebih-awal-sebelum-berlakunya-tragedi-mh370/

    ReplyDelete
  3. orang kanan najib dah gi hawaii. agak2nya nak jumpa sapa ha. 1 untuk kau!!!!! 1 untuk aku.........

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja