Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 April 2014

MH370 : Pusingan Loop 270 Darjah Adalah Palsu

Bhai/DeeDee semua...

Pening kapla biler dengar kenyataan media pukul 5.30 sekejap tadi... Satunyer biler KP DCA mengatakan bahawa maklumat yang disampaikan kepada keluarga penumpang MH370 semasa di China tempohari berkenaan dengan pusingan loop 270 darjah adalah palsu...





Aiyo... Camana nih... Biar betul.... Walhal info nih datang dari team Malaysia yang pi sana untuk memberi penerangan kepada keluarga mangsa MH370...

Kalo ianya palsu... Saper yang memandai plak bawak citer tue dan sampaikan kat keluarga mangsa MH370 di China hari tue... Saper aaaa

Percanggahan macam nih la yang membuatkan abis sebesen besar bertih jagung gua tibai ngan sebotol besar air kola... Hahaha... Pening kapla... Kalo gua pening mesti ramai lagi yang pening.... Banyak plak skrip tambahan yang kena ejast sambil bikin wayang... Aper daaa...

Bab minyak pesawat pon satu hal... Dalam keadaan kalo tengok patern penerbangan pesawat tue yang kononnyer buat terrain masking untuk elak radar... Pastinya minyak pesawat tue akan habis kurang dari 7 jam... Dan bukannya 8 jam lebih... Sebab kalu buat low flight.. Mesti akan bakar lebih banyak jet fuel...

So ... Aper citer nih... Hahaha

Skrip nampaknyer tak abis lagie... Hahahaha

3 comments:

  1. Skrip semakin mengarut, manggis 4 tan dari Johor pun FAMA dah nafikan? Apalah nak jadi dgn negara ni macam dah tak ada arah? Ke kapten pun dah mabuk minum kola kot?

    Bhai TT kes kat Sabah tu apa cerita pulak? Cuba ulas sikit, nampaknya sepadan negara bolos juga walaupun berjuta-juta dah habis. Bila lagi mereka yg bertanggungjawab nak letak jawatan? Ada telur ke?

    abuamir

    ReplyDelete
  2. Aiyo yo bila mau tamat ini sikilip woohh. Bradokapak talak update dia punya bog.

    ReplyDelete
  3. kurangkan minum kola kola bahaya jangka panjang bila sampai sudah terlambat
    sendiri bagi tahu sendiri juga kata palsu
    inilah padahnya hidup tak de prinsip

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja