Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 April 2014

RIP : Ultimate Warrior

Bhai/DeeDee semua...

Satu daripada icon yang cukup gua sanjung dalam dunia Wrestling aderlah Ultimate Warrior... Dier nih pernah naik ke persada Wrestling dunia sezaman dengan Hulk Hogan, Jake The Snake Robert dan Undertaker...

Dah lama gua sedih dengan kematian Andre The Giant.... Eddie Guarerro... Lepas tue dengan kematian Paul Bearer manager kepada Undertaker... Top people dalam dunia Wrestling dah makin kurang aaa...

Setiap yang hidup pasti akan menemui ajal....

Selamat jalan buat Ultimate Warrior... Terima kasih atas entertaiment dan skill wrestling yang telah lu tunjukkan... 

Babai....










9 comments:

  1. Nak ucap RIP buat apa pd yg bkn muslim bila dia meninggal dunia. Itu ucapan sesama mereka yg non muslim, tak sesuai kita follow. Setakat condolence pd keluarganya yg masih hidup mungkin boleh lagi. C++ perlu hati2 bab ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. RIP tak semestinya bermaksud REST IN PEACE

      Delete
  2. Replies
    1. You tahu ke rip maknanya apa? Tolonglah cerita sikit.

      Delete
  3. aku ms kecik minat gila kat ultimate warrior.. teknik goncang stage yg paling HOT

    ReplyDelete
  4. mati itu tiba tiba matilah kamu dalam kedaan kamu Islam
    jangan kamu mati bersama puak yang menolak hukum Allah
    jangan main main berlebihan didunya ini

    ReplyDelete
  5. bai..ctt ,baru 2 hari lepas gua..tengok ultimate warrior di WWE 2014 Hall of Fame, download kat torent...ahli gusti yang hebat, music entrance {theme music yang hebat}...belari dari bilik persalinan sampai kegelanggang .yang paling hebat teknik goncang tali di stage....kenangan lama masa sekolah ..zaman tu gusti memang best .......sekarang tak minat gusti lagi..gusti zaman lani dah tak best..tak macam dulu-dulu.....tinggal kenangan

    ReplyDelete
  6. Rest In Peace.....Hormat sesama manusia....Wallahualam.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ia umpama mendoakan supaya 'rohnya berehatlah dgn aman di sana', ehh boleh ke? Kalau boleh gitu jom kita ikut agama dia.

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja