Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 April 2014

MH370 : Bila Nak Siasat Bateri?

Bhai/DeeDee semua...

Manggis katanyer diorang dah siasat... sampaikan kepada siapa yang petik buah manggis tue... cuma tak dibagitau kat mana ladang yang ader manggis masa nih... Kalo ader gua rasa ramailah dikalangan kiter penggemar manggis nih akan berpusu-pusu beli.... Yer la... kat tempat lain takder.... cuma kat ladang nih jer ader 4 tan manggis ... kualiti siap untuk ekspot tue... mesti manis dan isi yang terbaek.... Hahahaha

Gua rasa aaa.. kalu PDRM boleh bagitau kat mana ladang manggis nih.... boleh aaa gua pi beli dalam 5 kilo kot.... atau maybe lagi banyak sebab jiran-jiran gua pun ramai yang suka... Boleh la gua bersedekah jariah buah manggis kat semua jiran-jiran gua... Hahahaha ... sedekah tue banyak pahala dier.... tak gitue....

Oh yer... Harap jangan la dijual kat warga tempatan manggis tue ikut rate harga kat China selepas dikira harga kos shipping guna pesawat udara.... Tak mampu la nak bayar.... Hahaha... Dulu masa kat Jepun (Nippon)..... harga sebijik buah manggis boleh cecah RM25 tue.... hahaha... telan air liur jer la.... Hahahaha ...


So... skarang nih ... bila nak siasat bateri plak... siapa pembekalnyer... saper pengilangnyer... siapa operator pengeluaran dier... saper jaga QC dier... saper buat packaging dier... dan berapa harga dier.... kot-kot kilang nih boleh jual harga lagi murah daripada harga bateri yang jual lelong kat China.... Hehehehe... Gua nak tau gak... kot boleh beli skit untuk henpon gua nih.... henpon gua guna bateri Lithium Ion....

Tolong habaq mai aaaa..... Hahahaha .. Yaa Hanaanaa ....

P/S: Biler mau siasat saper yang hack pada 10 hari sebelum kejadian MH370 hilang tue... nak tau gak aper stori dier... aper siasatan dier...  Hehehehe... jangan mare....

3 comments:

  1. salam bro and brader k, sapalah agaknyer yg buat keja hack tu, dan apa yg di hackyer kan? pasti sesorg yg pro dan mempunyai access utk berbuat demikian.. senang cerita kerja ini melibatkan org didalam lapangan dan di luar, mmg licik depa niii. bro cipan bgitau abg k, kalo ader info terbaru pass2 la kt kitorg...

    ReplyDelete
  2. Salam bro c++, Gua pun nak tau apa perkembangan duit BNM yg hilang tu (PDRM ckp staff MEPS pnya kerja) & apa perkembangan kes sistem MEPS yg di "hack"?(org withdraw duit dr ATM, duit x keluar tp transaction withdrawal berlaku)...hmmm art of diversion jgk ni, senyap je.

    ReplyDelete
  3. Diego Garcia US Military Island Calls For Empty Cargo Ship For Travel And Relocation. Moving Bodies??

    https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=dd56e1acbc89cc09afe216687a1406a5&tab=core&tabmode=list&=

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja