Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 April 2014

MH370 : Skrip Penamat

Bhai/DeeDee semua...

Skrang gua sedang menyediakan bertih jagung dan air kola... Sebab menjelang petang nih kemungkinan kiter akan dapat mendengar pembentangan skrip terakhir berkenaan episod kehilangan MH370...

Bukanlah gua takder simpati kat aemua mangsa yang terlibat insiden MH370.. Ader bhai... Ader banyak simpati... Cuma.....

Cuma...insiden kehilangan MH370 nih banyak diselitkan ngan perkata-perkara lawak bangang yang sama ader tidak tally antara satu sama lian... ataupun benda yang tak realistik... Malah macam bangang punya skrip... Hahaha

Benda tak logik dan benda mengarut... Tambah lagi dengan kargo manggis sebanyak 4 tan yang mana sekarang nih belum pun musim manggis... Dan jugak bateri lithium ion yang 200 kg yang nak diekspot ke China... Hahaha

Paling gua tak tahan dalam citer MH370 nih aderlah tentang betapa cikainya sistem radar dan pengawasan keselamatan ruang udara dalam Malaysia.... Hahaha... Memang lawak siot... Hahahaha....

Betapa PDRM pon nampak blur dan terpaksa siasat berdasarkan lead-lead dari Internet dan blog...

Dan betapa teruknya KDN dalam menjaga keselamatan negara... Kes Ardi Hamza warga Indon yang boleh dapat permit dan lesen senjata api dalam kes rompak dan bunuh di Ambank Subang Jaya... Failed se failednyer la KDN nih... Dimana Imigresen yang dibwah KDN pon boleh cuai gak  ..... Hahahah

Pssst... Nantikan satu lagi klu yang akan gua bagi kat blog nih menjelang malam nanti... Hahahaha

3 comments:

  1. Gua setuju pendapat bro yang bernas ni.memang layak brother menulis artikal ni..puih...gua baca sambil tersenyum.kalu gua jadi salah saorang pemriksa jawapan, jawapan dapat markah pnuh..tapai minta-minta puak-puaka bodo kena baca.tahniah gua ucapkan..

    ReplyDelete
  2. Bro c++, gua dengar PC cuma 10 hari pertama saja, lepas tu tak dengar dah.. membosankan, ulang ulang benda yang sama , gua enjoy laa dengan bro punya skrip he he he teruskan siasatan, mudah2an mereka semua selamat.. nak tanya sikit aaa. abang k dan bradokapak tu ada kah orang yang sama? he he he...

    ReplyDelete
  3. kasihan kepada keluarga yang menanggung perasaan dalam kes ni
    ada orang dalam kampung hoi diala hero tapi luar kampong macam orang tongong

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja