Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2014

Jaguh Kalimah Allah Janganlah Nak Berdalih

Bhai/DeeDee semua...

Kiter semua tau yang PAS akan membawa HUDUD kedalam sesi persidangan Parlimen dibawah "Private Bill" .... dan seperti biasa.... kiter paham orang kafir dan kuffar sememangnya akan menolak perkara ini daripada berlaku....

Gua paham.... walaupun kiter ditentang.... walaupun kiter akan diboikot.... tapi kiter kena jugak buat benda nih... samer ader dapat buat atau tidak tue kiter biarkanlah Allah Taala yang tentukan... Tapi at least kiter dah buat usaha... Cuma satu jer yang belum betul-betul kiter buat... bilamana golongan yang mengaku "Ostad dan Ulamak" dalam PAS tak banyak yang keluar bagi pencerahan dan penerangan kepada masyarakat yang bukan Islam.... yang ini memang masih failed ... tak payah la machai PAS nak dolak dalih bab nih....

Tapi....itu bukan benda yang gua nak citer......

Yang gua nak citer aderlah tentang geng-geng yang mengaku itu hari sebagai Jaguh Kalimah Allah.... siap ader yang buat demo la... potong ayam la.....  baling cat la.....  Hahaha..... so skrang nih... gua nak tengok... aderkah puak-puak Jaguh Kalimah Allah nih akan cari ayat nak berdalih pasai usaha nak bawak usul hudud dalam Parlimen...

Aderkah puak-puak yang jadi Jaguh Kalimah Allah nih akan menyokong usaha usul hudud nih atau diorang la yang akan jadi bangsat mengundi untuk menentang usaha usul hudud nih.....

Hahaha.... tapi seperti biasa.... gua dah tau jawapannyer.... Hahaha..... Cukup gua tau...... Jadi.... senang citer aaa... kepada mana-mana Ahli Parlimen yang mengaku Islam tapi mengundi untuk menentang usul nih.... Gua nak bagitau lu orang aaa.... lu orang kalu mampus terkojol nanti... tak payah la nak tanam kat tanah perkuburan orang Islam... lu orang tak layak...... so pi la tanam kat jirat Cina ka... jirat Kristian ka...... pi bakar ka.......

Aper lanchow la nak ngaku Islam tapi dok menentang usul nak tegakkan undang-undang Islam.... Aper lanchow la nak ngaku Jaguh Kalimah Allah..... Hahaha.... Cam siot jer la.... Hahahaha

P/S : Lanchow tue aderlah nama tempat di Negara China ... jangan pikir lucah aaaa.... lu jangan jadi pervert...

5 comments:

  1. Suruh dorang demo pasal Obama masuk masjid sekali k.

    ReplyDelete
  2. lebih baik mati dalam kedaan menyokong puak yang ingin hukum Allah ditegakan dari pada bersama puak yang engkar
    tidak yakin pada hukum Allah buruk adzabnya diakhirat

    ReplyDelete
  3. kang turun bagi penerangan kat non muslim ada plak ostaz2 dan pejuang2 Islam kata sesat, liberal...

    ReplyDelete
  4. kih kih kih...

    Bro, kalau Lanchow tu lu maksudkan nama tempat...

    Wa rasa ayatnya "Pi Lanchow la"!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja