Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2015

Satu Soalan Buat Team Pro-Ulama.

Bhai/DeeDee semua...

Artikel ini pendek ja... Hahhaa... Malas nak tulis panjang--panjang sebab kalo tulis berjela pon biler yang bacanyer tertutup minda @ jumud... Tetap jugak takkan dapat sampai point nih... Hanaha... Sebab puak-puak nih bukannyer pandai berhujah guna fakta.. Tapi berhujah guna emosi ja lebih...

Hahaha... Lawak siot...

Okeh.... Bersedia semua.... Soalannya berbunyi begini....

"Sembang deras para geng Pro-Ulama PAS siap bantai puak kafir, tapi berapa ramaikah puak kafir ini yang telah berjaya ditarbiahkan sehingga memeluk Ugama Islam? Cuba habaq mai fakta sikit"

Hahaha.... By the way... Lu orang nak tau ker kenapa ader sesetengah orang dan NGO tue mudah mentarbiahkan Islam kepada orang ramai sehingga ramai yang tertarik kepada Ugama Islam... Hahaha.... Sebab diorang nih (termasuk NGO) "walk the talk" dan menunjukkan bahawa Islam itu rahmat seluurh alam....

PAS? Mentarbiah kepada bukan Islam? Hahahaha.... Lawak siot... Hahaha

Ooops... Berapa ramai yang dah masuk Islam kerana tarbiah Yusni Mat Piah, Mokhtar Senik, Hadi Awang dan lain-lain.... Hahaha

4 comments:

  1. Depa dah jelas dah buat jtu tarbiyah...ha ha ha

    itu tarbiyah FITNAH khianat U-turn lu lg takde nampak ka?
    itu tarbiyah kalu, 'masyuk' dlm senyap gelap mudah dpt ESOS projek balak...huhuhu

    dorang punya tarbiyah Islam itu hanya utk org mlayu shj, kalimat Allah pon utk depa jer

    Konon2nya DEMI niat-SUCI 'agama' depa boleh buat apa shj...HATTA mnipu belit PUTAR khianat dan FITNAH...dah sebijik sebuntat mcm doktrin 'agama' apco-UNESSCO--Yahudi tuu?

    Yahudi pon dulu sggup buat khianat FITNAH keji kpd nabi SAW konon2nya DEMI niat-SUCI mrk kpd 'agama' nenek moyang mrk....skrg pmilik2 MA PhD apco-UNESSCO itu pon dah mnjd lebih hebat drp guru2 Yahudi mrk itu kat negara ini!? beribu2 Tania!

    ReplyDelete
  2. BIAR BODO ASAL BERANI - SLOGAN PAS PRU 14

    ReplyDelete
  3. tengoklah contoh mat sabun...dah beribu orang kafir DAP masuk Islam kerana beliau..kah kah kah...

    long live anti ulama..kah kah kah..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja